Партньор на Проватон
 Нови удобни подходи към Grand Mall от основните пътни артерии във Варна

Нови удобни подходи към Grand Mall от основните пътни артерии във Варна

Сподели в

Достъпът до най-големия търговски център във Варна – Grand Mall – и за автомобили, и за пешеходци, става по-лесен и сигурен след обновяването на бул. „Васил Левски“. 
Идващите от посока Летище по бул. „Владислав Варненчик“ могат да сменят посоката, като се включат в кръговото движение, излязат от него на изхода към Автогара Варна и завият по ул. „Акад. Андрей Сахаров“. Идващите от посока Център и ЖП гара преминават през новото кръгово движение на бул. „Владислав Варненчик“ и след него също завиват вдясно по ул. „Акад. Сахаров“, на която са разположени входовете на мола.

Пътуващите по другата основна артерия – бул. „Сливница“, в посока от Центъра и курортите Златни пясъци, Албена, Св. Константин и Елена, могат да излязат от третия изход на кръговото по ул. „Борис Маринов Игнатов“ и да завият надясно по ул. „Атанас Христов“, която ще ги отведе много бързо до страничния вход към паркингите на Grand Mall. Това е най-бързият начин да се паркира на обширните подземни паркинги в търговския комплекс.

Пешеходците, които пресичат бул. „Левски“, вече могат да го направят сигурно и удобно, като се възползват от новата пасарелка. От нея те също много бързо ще стигнат до страничния вход на мола на ул. „Атанас Христов“.
В горещите летни дни Grand Mall е истински оазис за прохладен шопинг и забавления. Дестинация №1 на Световната мода във Варна, молът посреща своите посетители с най-новото от големите марки, представени в морския град единствено под неговия покрив – H&M, Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Boss – Hugo Boss. Много от магазините предлагат свежи летни отстъпки. А най-приятната изненада за многобройните посетители е възможността да се включат в Томболата за нов автомобил, която Grand Mall организира за своята 10-годишнина. Вижте как на Информационния щанд в търговския център и във Фейсбук страницата https://web.facebook.com/GrandMallVarna/, където ще откриете правилата на играта „Големите правят големи подаръци“.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *