Партньор на Проватон
 Как да изваеш тялото си с помощта на фет бърнърите

Как да изваеш тялото си с помощта на фет бърнърите

Сподели в

Свалянето на килограми за изваяно тяло е голяма мечта за някои – особено ако не са в добра форма, и мнозина отлагат осъществяването ѝ по ред причини – липса на дисциплина, консумиране на лоша храна или просто нямат време и пътят им се струва прекалено дълъг. Истината обаче е, че затлъстяването е сред най-големите здравни проблеми на нашето общество. Така че, ако си решил да изгориш малко мазнини и да направиш завидно тяло е важно да си запознат и с ползите, които можеш да извлечеш от фет бърнърите.

БАЛАНСИРАЙ КАЛОРИИТЕ

Основно правило при свалянето на килограми е да приемаш по-малко калории, отколкото гориш. Главната причина хората да трупат излишни килограми е, че те просто ядат прекалено много и не тренират. Все пак имай предвид, че ако тренираш и си следиш калориите, не е хубаво и да падаш под калориите, които са ти необходими, за да действат бърнърите. Да, правилно прочете – фет бърнърите не работят както трябва, ако приемаш прекалено малко калории. Важно е да си набавяш колкото са ти необходими, имайки предвид възрастта и формата си.

НЕ ПРЕКАЛЯВАЙ СЪС СТИМУЛАНТИТЕ

Ако пиеш прекалено много зелен чай или кафе, би било хубаво да поспреш или поне да понамалиш консумацията. Най-важно е да приемеш, че фет бърнърите сами по себе си съдържат стимуланти, като например кофеин, и могат да доведат до сърцебиене, нервност, вътрешни възпаления, нарушен сън, потене, емоционален дисбаланс, та дори и до качване на нежелани килограми. Затова, просто отбягвай прекомерната консумация на стимуланти.

ПОСПРИ С ДИЕТИТЕ

Вманиачил си се в диетите? Това няма как да работи дълго време – рано или късно резултатите ще намалеят. От време на време е хубаво да приемаш повечко калории и дори да качиш няколко килограма – това ще помогне на тялото ти отново да започне да гори мазнини и фет бърнарите ще действат по-пълноценно. Когато не си на диета обаче, не прекалявай – все пак поддържай някакво ниво, за да не секваш резултатите от отслабването съвсем.

ТРЕНИРОВКИТЕ И ПОЧИВКИТЕ СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ

Всеки диетолог и фитнес инструктор би потвърдил ползите от добрата тренировка и качествения сън, когато отслабваш. С тренировките подхранваш ефекта на фет бърнъра, а почивайки си, възстановяваш тялото си. Фет бърнърите сами по себе си не могат да работят, ако не тренираш и не си даваш почивка.

Накрая ще допълним само, че е важно да си почиваш и от фет бърнърите. Дори и да имаш много килограми да сваляш и си едва на средата, хубаво е в продължение на седмици да не прибягваш до бърнъри. Тялото просто свиква с тях и ефективността им може да спадне. Затова си помагай с фет бърнъри, когато сваляш килограми, но не забравяй, че не е хубаво да се прекалява и с тях.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *