Партньор на Проватон
 Беновска „накара“ Гуцанов да пусне жалба до контролната комисия

Беновска „накара“ Гуцанов да пусне жалба до контролната комисия

Сподели в

В рамките на 9 минутно интервю по телефона Борислав Гуцанов показа слабите си страни пред „Беновска пита“.

ПРОВАТОН припомня, че миналия понеделник на изнесено заседание на ИБ на БСП във Варна Корнелия Нинова свали доверието си от Гуцанов. Неофициалното обвинение е, че Гуцанов “продава” изборите и затова БСП винаги има катастрофален резултат във Варна.

Основното което Гуцанов искаше да каже в ефир и бесепарите във Варна да го чуят сякаш беше, че все още е председател на градската организация. Най – вероятно защото текат събранията и с това цели да продължат да номинират хора за кмет и общински съветници които Гуцанов им е подал.

Най – слабия момент беше обаче когато Беновска го попита дали е подал жалба в контролната комисия. Гуцанов в първите секунди сякаш не знаеше как да отговори. Взе да мънка първо, че не е подал, после че щял да подаде, после че вече била подготвена и подписана, а накрая каза че в понеделник или  вторник щяла да е в комисията.

У хората които слушаха предаването се насади усещането, че по – скоро Гуцанов нямаше как да каже че не пуснал жалба (понеже щеше да олекне) и няма намерение и под натиска на въпросите на Беновска РЕШИ да входира такава!

После говори как в партията имало напрежение и се превръщали в тяхния опонент, а тук Беновска го контрира, че във въпросната партия нямало напрежение (така че кое е лошото, едвали).

Накрая говори, че всеки в партията трябвало да прави отстъпки за да се стигне до консолидация на партията както в годините когато предесдател е бил неговия учител Александър Нинов.

На Бузлуджа щял да зададе много въпроси на Нинова, които щял да запази за себе си.

А Нинова дали ще иска да го слуша? А дано ама надали!

Една мъдрост казваше, че трябва да се отдръпнеш навреме. Иначе освен че губиш, ставаш и смешен!

Лидера винаги има право да си избира или променя екипа във всеки един момент. Точно така правят в една друга партия която визираше Гуцанов. И тя печели!

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *