Партньор на Проватон
 Битката за БСП-Варна приключва. Сега целта е да изкарат Борислав Гуцанов от Офиса и Билдинга и “тим” на Кирил Добрев да заеме “капията”

Битката за БСП-Варна приключва. Сега целта е да изкарат Борислав Гуцанов от Офиса и Билдинга и “тим” на Кирил Добрев да заеме “капията”

Сподели в

Битката за БСП-Варна приключва. “Позитано”20 пренареди корпоративно-партийните “капии”. Изборите ще ги прави лобито, което ще реди “служебната листа” и ще плати масрафа.

Корнелия Нинова и Кирил Добрев са намерили точки в устава на БСП, с които да отстранят председателя на БСП-Варна Борислав Гуцанов, който отказа да подаде оставка, след като Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП “свали политическото доверие” от него.

Изключително близки до него доскоро две “девойки” са заредили противниците му с папки и извадки от файлове, които 12-те “ревизори” на Кирил Добрев ще върнат във Варна в понеделник, за да обявят, че е “фалшифицирал документи” и трябва да напусне поста по член и по член…

Свалянето на Гуцанов от партийния пост е само средство, за да бъде постигната основната цел – да бъде изкаран от Билдинга, за да може “отборът” на Кирил Добрев да заеме “капията”, а той да бъде “извън играта” в морската столица.

Проблемът на “позитанци” е, че срещу тях е цял партиен и корпоративeн кръг, не само Гуцанов – “отборът” на Сергей Станишев (Красимир Янков и Асен Димитров) играе срещу Корнелия Нинова и Кирил Добрев във Варна, възползвайки се от скандала.

Този партиен кръг и партньорите на Гуцанов по бизнес в Съвета (от “десните” до ДПС) ще се опитат да провалят кампанията на БСП-Варна – както за кмет, така и за общински съветници.

Това е новата игра на “опозицията”, след като Борислав Гуцанов загуби голяма част от Градския съвет на БСП-Варна, който той е избирал – от Десислава Калоянова и други “девойки” до “старите кримки” в него. В сряда не можа да събере кворум.

Така се провали опитът да бъде поискана оставката на Корнелия Нинова с гласуване в Градския съвет – медийният съпровод беше осигурен от “кралицата на пиара” Моника Станишева.

Този ход на Гуцанов наля вода в мелницата на противницете му, които показаха ресурс за влияние в Градския съвет и допълнително мотивира Кирил Добрев да превземе в понеделник офиса на БСП-Варна.

След като отстранят Борислав Гуцанов от ръководството на БСП-Варна, играчите от “отбора” на Кирил Добрев и Корнелия Нинова ще се опитат да влязат в схемите в Билдинга чрез кандидата за кмет и водач на листата, който е с “корпоративна” окраска.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *