Партньор на Проватон
 ПРОВАТОН даде старт на предизборната си кампания

ПРОВАТОН даде старт на предизборната си кампания

Сподели в

Местна коалиция Проватон откри кампанията си днес (17 юли)  в Провадия за предстоящите местни избори. На събранието присъстваха много членове и симпатизанти.

Присъстващите съгласуваха предизборната си платформа основно да защитава национал – патриотичните и традиционни ценности на коалицията като единодушно приеха, че основната идея, която ще защитават ако спечелят изборите и имат мнозинство е Провадия да бъде превърнат в туристически и балнеолечебен център предвид даденостите и забележителностите на общината. 

Изпълнителната комисия предложи, а събранието утвърди МК ПРОВАТОН да участва в четири общини, а именно Провадия, Вълчи дол, Ветрино и Долни чифлик.

Стана ясно, че засега четири политически формации са предложили подкрепа.

Събранието избра и кандидат за кмет за Провадия.

До края на месеца предстоят събрания във Вълчи дол, Ветрино и Долни чифлик като за всяка община идеите в предизборните платформи ще бъдат съобразени с решаване на проблемите по места и съответно с даденостите на самите общини, но основно коалицията ще се бори за запазване на семейните и традиционните ценности и повишаване стандарта на живот.

МК ПРОВАТОН избра и свое мото за кампанията: По – силни Общини, по – близо до Европа!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *