Партньор на Проватон
 Айкидо семинар събира над 150 деца и младежи във Варна

Айкидо семинар събира над 150 деца и младежи във Варна

Сподели в

Българска Айкидо Федерация е домакин на третия по ред Международен айкидо семинар за деца и младежи под егидата на Международната Айкидо Федерация, който ще се проведе от 19 до 21 юли 2019 година във Варна.

Очакват се около 150 млади хора от 11 държави да вземат участие в това прекрасно събитие, като до момента имаме потвърждение от отбори от Холандия, Франция, Германия, Белгия, Швеция, Швейцария, Люксембург, Румъния, Украйна, Тайван и България.

Икономически университет Варна прояви изключителна съпричасност и подкрепа на събитието и предостави спортната си зала, за да се проведе този прекрасен семинар в модерно и емблематично за Варна място.

Водещ на семинара за деца и младежи да бъде Терумаса Хино сенсей от Хомбу доджо Япония, 5 дан Айкикай, а официални гости: Уилко Вриестман – главен секретар на Международната Айкидо Федерация, Лейни Райърс – председател на работната група за деца и младежи към Международната Айкидо Федерация, Тереза Уанг – председател на Китайската айкидо федерация и членове на управителните органи на много национални айкидо организации.

За първи път ще се проведе работна среща на треньори, специализирали и работещи с деца и младежи, с цел разработване, усъвършенстване и споделяне на опит и добри практики.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *