Партньор на Проватон
 Позор! 2 часа Гуцанов държи съпартийци заложници, иска главата на Нинова!

Позор! 2 часа Гуцанов държи съпартийци заложници, иска главата на Нинова!

Сподели в

Повече от 2 часа Борислав Гуцанов държи като заложници членове на Градския съвет на БСП в очакване да събере кворум, който да гласува подготвена декларация с искане на оставката на Корнелия Нинова.

 

По информация на rns Борислав Гуцанов, от когото преди ден Изпълнителното ръководство на БСП свали политическото си доверие като председател на структурата в морската столица, свикал заседание на Градския съвет в 17,30 ч. днес. До момента – 20 ч. тази вечер, ръководната структура на столетната партия във Варна не събира кворум. От 43-мата души – членове, има само 20. Гуцанов обаче, бил категоричен, че ще чакат да дойдат още двама, за да има кворум и да се гласува Декларация с искането на оставката на лидера Корнелия Нинова.

 

Въпреки писмо до Градския съвет от Кирил Добрев, че ще дойде във Варна в началото на идната седмица във връзка със снетото политическо доверие към Гуцанов, „медузата“ – по примера на оригинала – 2 млн. години съществуване без наличие на мозък, продължава с егоистичните си своеволия и явно няма да спре докато не се „самоубие“ окончателно.

 

Съществото Гуцанов за пореден път доказва интелектуалния си потенциал, подкрепян от сервитьорка в заведението му и актива на другия юнак – Красимир Янков, като е решил, че или той – или БСП.

 

Един човек с чест би трябвало да знае кога да спре! Явно Гуци няма такова чувство! Отделно отново демонстрира, че е личност, която няма как да печели, след като не умее да губи, при това повече от заслужено, коментират „пленените“ в червената централа във Варна.

 

Източници на rns са категорични, че Гуцко няма да се спре, защото отново е на косъм от ареста и този път и присъда, а само партийната му обвързаност му спестява третото подобно преживяване в живота му до тук!

 

Близки до прийомите на Гуцанов се притесняват, че сега, след като не е лидер, ще трябва да калкулира сериозна сума „ресто“ към хора, към които е поел ангажимент да са част от политическия живот в морската столица.

 

rns

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *