Партньор на Проватон
 Варненска фирма е официален дистрибутор на най-ексклузивните марки беларуска водка (СНИМКИ/ВИДЕО)

Варненска фирма е официален дистрибутор на най-ексклузивните марки беларуска водка (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сподели в

На стилна церемония вчера във Варна бяха промотирани продуктите на фирма “ВАРТ” ЕООД, която от седем години е официален дистрибутор на всички напитки на световноизвестният беларуски бранд “Белалко Брест”.

Специални гости на събитието бяха представителите на беларуската компания, както и олимпийският шампион Армен Назарян.  По време на стилното парти бяха представени най-ексклузивните марки от портфолиото на беларуската компания, някой от които съвсем нови за българския пазар.

Сред тях са световноизвестната “Дикая утка” и нейните разновидности, уникалната водка за шампиони “Champion’s Club”, класическата “Беларусь Синеокая”,  “Глубина”, “СССР” и “СССР лукс”, традиционната като вкус “Три товарища”  и много много други.
“Белалко” е един от най-големите производители и доставчици на ликьори и водки в Беларус.  Предприятието влиза в състава на холдинга “МИНСК КРИСТАЛЛ ГРУПП”.

“Белалко” има в актива си над 600 награди от международни и национални конкурси. Предприятието е лауреат на наградата на Правителството на Република Беларус за постижения в областта на качеството.
Едно от основните предимства на фирмата е използването на уникални технологии при производството на алкохолни напитки. Използват се традициите на народната медицина и старинни белоруски рецепти, съобразени обаче с международните стандарти. Компанията е известна с това че подбира изключително и само натурални съставки при производството, които придават на напитките хармоничен аромат и мек вкус.
“Варт” ЕООД е създадена през 1995 г. като официален вносител и представител за България на най-доброто арменско бренди Арарат. След успешното му налагане на българския пазар фирмата през 2010-2011 г. добави към портфолиото си и продуктите на най-успешния арменски производител на вина „Армения Уайн “. От 2017 година компанията е и официален дистрибутор на популярната руска водка “Байкал”.
През 2014г. беларуската компания “Белалко Брест” им предоставя право за дистрибуция за марките „Дикая Утка“ (Дива Патица), „Дикая Утка ВИП“ и „СССР Лукс“.

Фирмата е със седалище в гр. Варна с централен офис на ул.”Найчо Цанов“ 47 и разполага със собствена складова база, Южна промишлена зона, Пристанище „Одесос – ПБМ“. През 2012 г. открива представителство и в гр.София ул.”Крум Попов“ 15.

Още за продуктите на фирмата вижте на https://www.vart-brands.com/
Още за уникалните напитки от порфолиото на беларуската компания, вижте във видеото:

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *