Партньор на Проватон
 5 причини мъжете да не ви харесат на първа среща

5 причини мъжете да не ви харесат на първа среща

Сподели в

Ако ходите по срещи и искате да откриете любовта, вероятно вече знаете, че това не е лесна задача. Да намериш сродната си душа понякога е предизвикателство, което трае твърде дълго. Първите срещи могат да са напрегнати и да не оправдаят очакванията ви. Когато претърпите няколко поредни провала на първа среща и мъжете, с които сте излизали не ви потърсят втори път, няма как да не се запитате какво не е наред. Ето няколко възможни причини.

1. Отблъсквате го

Това не означава автоматично, че правите нещо крайно неприемливо, че изглеждате зле или че задължително трябва да промените нещо в себе си. Напротив. Просто може да сте споменали нещо, което по принцип тревожи и отблъсква мъжете, като например, че искате деца или че живеете сама с трите си котки. Тези и още подобни примери могат да отблъснат мъжете на първа среща и да ги накарат да си извадят погрешен прибързан извод за вас преди да са ви опознали.

2. Прекалено развълнувани сте

На първа среща е съвсем излишно да се вълнувате прекалено много, особено ако това е явно и за събеседника ви. Той би се стреснал или би си помислил, че сте прекалено отчаяна и искате нещата между вас да се случат възможно най-бързо, дори това реално да не е така. Впечатлението, което ще оставите с такова поведение, може да е напълно погрешно и е възможно мъжът да не иска да имате втора среща.

3. Променил е мнението си

Всеки има това право. И на вас може да ви се случи човекът да не оправдае очакванията ви или между вас да не се получи химия, искра. Не е задължително това да е лично. Трябва винаги да сте готови и за този развой на нещата.

4. Усетил ви е като твърде достъпна

Отчаянието наистина може да отблъсне много мъже. Ако на първа среща си проличи, че най-голямата ви цел е да се обвържете, всеки би се стреснал и би се запитал дали излизате с него заради самия него или заради някаква вътрешна представа за това какво искате от бъдещето и то веднага. Има вероятност да изплашите човека срещу себе си с подобно поведение.

Бъдете по-загадъчни, но не прекалено мълчаливи и неискрени. Потърсете баланса в поведението си, за да не изглеждате нито прекалено отчаяни и търсещи, нито твърде на разположение. Мъжете обичат да преследват дамите.

5. Той се е уплашил

Може просто да сте попаднали на мъж, който се страхува от близостта и интимността. Може би вие и той имате различна представа за това какво очаквате от една връзка. Ако той е усетил вашите сериозни намерения към връзките като цяло, може да се е уплашил. Това съвсем не означава, че има някакъв проблем с вас.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *