Партньор на Проватон
 Само за ден три изнасилени девойки в Пловдив

Само за ден три изнасилени девойки в Пловдив

Сподели в

Първото престъпление е станало край Куклен, второто в Кършияка, третото в Стамболийски

Три момичета са били изнасилени само за ден в Пловдив и областта. Жертвите са непълнолетни и са се обърнали за съдействие към органите на реда. Гаврите са станали преди дни. Първото посегателство е станало край Куклен.

14-годишна била край града на разходка, когато я връхлита мъж и се възползва сексуално от нея. Момичето се оплакало на майка си и заедно са подали сигнал в полицията. Оказва се, че жертвата и насилникът ѝ се познавали. Това било момче на 19 години от Куклен, пише TrafficNews.

Още едно момиче на 14 години е подало сигнал за сексуално насилие спрямо него. Тя била на гости у свой приятел в Кършияка. В един момент обаче 19-годишният мъж решил да задоволи нагона си, дори без желанието на гостенката му.

Последната подала жалба в районното заедно с майка си.

Третото посегателство е станало в Стамболийски. Отново момче на 19 години изнасилило 16-годишна. Посегателството е станало през нощта в дома на насилника. Веднага след сексуалния акт жертвата се е прибрала у дома, разказала на родителите си какво е станало и потърсили съдействие от полицията.

Работата по всички случаи продължава. Уведомена е и прокуратурата.

България

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *