Партньор на Проватон
 Васко Василев: Няма политическа воля за решаването на проблема с колите в Морската градина

Васко Василев: Няма политическа воля за решаването на проблема с колите в Морската градина

Сподели в

Няма политическа воля за решаването на проблема с достъпа на автомобили в Морската градина. Това заяви в обзорното предаване на Радио Варна “Позиция” председателят на ДСБ-Варна Васко Василев. Според него, до местните избори няма да бъде намерено кардинално решение на този проблем, а ще бъдат взети частични мерки. Васко Василев заяви:

Някой трябва да отговори на въпроса дали след 2013 година от община Варна са издавали разрешителни за строеж на сгради в парка, защото аз мисля, че са издавали. Ако е така, сега няма как да ограничат достъпа с автомобили на тези собственици. Освен това, тези разрешителни са били издавани с пълното съзнание, че ще има движение на коли в Морската градина.

По повод мащабните инфраструктурни проекти във Варна, Васко Василев изрази мнение, че се влагат много пари в ефектни, но не и полезни за гражданите проекти:

Никой не отговаря на въпроса: Защо се изграждат или ремонтират тези улици и булеварди? Трябва да се каже как точно и дали кръговите кръстовища по бул. “Левски”, ремонта на улица “Цар Симеон” или на Шишковата градина ще подобрят живота на хората.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *