Партньор на Проватон
 ФКЦ и театър „Българан“ пуснаха билетите за сензационния спектакъл – „Островът“

ФКЦ и театър „Българан“ пуснаха билетите за сензационния спектакъл – „Островът“

Сподели в

Изключителна възможност ще имат варненци и гостите на града да гледат Краси Радков и Иво Сиромахов извън „Шоуто на Слави“. Любимите комедийни артисти от вечерния екран ще гостуват за първи път в морската столица със спектакъла „Островът“, който ще се играе на 12 октомври от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Участват още Пламен Великов, Стела Ганчева, Съни Сънински и ексклузивно Ансамбъл „Чинари“. Продукцията е на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ – София.

Интереса към театралното събитие е изключително голям и билетите вече са в продажба на билетните каси в театър „Българан“ и Фестивален и конгресен център.

Този спектакъл за цяла България се очаква с голям интерес, поради отворилата се рядка възможност на Краси Радков и Иво Сиромахов да отделят от времето си извън ангажиментите в телевизията. Взривяващите от смях актьори запълват бързо залата с неистова емоция. Гарантирано е, че публиката ще се наслади на феноменален текст и изключително силна актьорска игра.

„За нас българите е повече от очевидно, че независимо къде живеем, сме обречени да живеем заедно. Ние сме обречени да бъдем единни, сплотени, човечни и колкото по-бързо осъзнаем факта, че обвинението и търсенето на виновни води до самоунищожение,толкова по-скоро ще спрем да се чувстваме изолирани и самотни като островитяни, а държавата ни ще спре да прилича на далечен изоставен остров.“ – споделя Иво Сиромахов, който е автор на спектакъла.
Приликите с истинските лица и събития в спектакъла изобщо не са случайни.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *