Партньор на Проватон
 Нинова идва на “РЕвизия за Варна” в морската столица. БСП подкрепя независим кандидат-кмет след номинацията на ГЕРБ

Нинова идва на “РЕвизия за Варна” в морската столица. БСП подкрепя независим кандидат-кмет след номинацията на ГЕРБ

Сподели в

Корнелия Нинова ще дойде на “РЕвизия за Варна” в морската столица през уикенда, или най-късно в понеделник, съобщиха източници от “Позитано”20.

В морската столица очакванията на различните червени фракции в БСП се разделиха – някои от лидерите им твърдят, че ще има “екшън”, други, че преди избори дори хард председател като Нинова няма да предприеме резки движения.

Нинова ще обсъди с местните червени фактори номинацията на независимия кандидат-кмет, когото БСП да подкрепи, както и профила на избираемата част от листата за общински съветници. “Позитано”20 иска от местната структура да увеличи броя на съветниците.

Кръгът на градския председател Борислав Гуцанов предлага проф. Пламен Илиев, доскоро ректор на Икономическия университет, за независим кандидат-кмет, който да бъде подкрепен от БСП-Варна.

Фракцията на депутата Иван Иванов, подкрепена от заместник-предедателя на БСП и председател на националния предизборен щаб Кирил Добрев, работи за номинация на друг кандидат от бизнеса.

Всъщност Корнелия Нинова ще реши кой да е кандидата-кмета, подкрепен от БСП. Според източници от “Позитано”20 тя щяла да реши кой да е той след като ГЕРБ обяви номинацията си.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *