Партньор на Проватон
 Издигнаха грамада в памет на прегазеното в Морската градина дете

Издигнаха грамада в памет на прегазеното в Морската градина дете

Сподели в

Грамада в памет на ангелчето от морската градина издигнаха представители и поддръжници на партия „Възраждане“. Това се случи на демонстрация, по време на която възрожденци, общественици и много случайни граждани затвориха входа на морската градина за автомобили, за да покажат, че такива в парка не трябва да бъдат допускани. Те настояват Община Варна възможно най-бързо да забрано достъпа на автомобили до Морската градина, Готови са и да организират граждани, които да блокират всички входове на парка и да не допускат коли в случай че Общината не предприеме своевременно мерки.

протест коли парк

Ето и текста, публикуван в страницата на Възраждане – Варна в социалната мрежа Facebook.

След убийството на дете в морската градина, Общината постави бутафорна табела, която уж забранява достъпа до нея, но всички се убедихме, че тя е поредното отбиване на номера.

Автомобилите продължават да влизат и излизат. Затова вчера възрожденци, варненски общественици и много случайни граждани, затворихме морската градина за автомобили.

Поне за няколко часа, това отново беше безопасен парк, където децата са приоритет, не кръчмите и това как клиентите им изобщо да не вървят пеша.

Към нас се присъединиха много туристи, граждани на САЩ, Русия, Украйна и с присъствието си, подкрепиха каузата ни за безопасна морска градина.

Всички казаха едно – лудост е да бъдат допускани автомобили в морски парк!

Няма да го допуснем.

Изискваме Община Варна час по-скоро да забрани достъпа до морската градина за автомобили!

Затворете я вие, за да не го сторим Ние!

Готови сме да организираме дежурни граждани, които да блокират всички входове и заедно да забраним влизането в морската градина, в случай че Община Варна продължи апатично да бездейства.

Колко деца да загубим още?

Време ни е за Възраждане!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *