Партньор на Проватон
 За какво ѝ е нужен любовник на една омъжена жена?

За какво ѝ е нужен любовник на една омъжена жена?

Сподели в

Темата за изневярата в една връзка е неизчерпаема. Едно време любовници са наричали хората, които са изпитвали силна и неудържима страст един към друг. Често пъти те дори не са правели секс, стигало им е само да поддържат нежни отношения помежду си.

Точно тези чисти чувства са ставали причина за появата на трогателни и силни литературни произведения и куп сърцераздирателни романтични истории. Съвсем незабележимо обаче статутът на тези хора се принизява от красивото и възвишеното до грозното и забраненото. За да се стигне до днес, когато подобни връзки възникват от скука, любопитство или просто заради драмата.

Хубаво или лошо нещо е изневярата? Чувайки тази дума, жените моментално се разделят на два лагера. Едните започват да убеждават всички, че няма нищо по-важно от семейството, верността и разбирателството. А другите гордо вдигат глава и казват, че няма нищо лошо в това да си имаш любовник. Има и трета група жени, които просто си мълчат.

Според статистиката, средната възраст, на която дамите започват да си търсят любовник, обикновено е над 30-годишна възраст. Защо го правят ли? Докато за мъжете изневярата е търсене на нещо ново и неизвестно, което ще им донесе разнообразие, за жените това е опит да запълнят това, което половинката им не им осигурява – финансова, емоционална или някаква друга нужда.

Появата на нов мъж в живота на омъжената жена я кара да се промени кардинално. Тя отново започва да се грижи за себе си, спира да ходи на работа със старите си дънки и удобни маратонки, в гардероба ѝ отново започват да се появяват секси роклички, отново започва да посещава салоните за красота и всеки ден изглежда перфектно.

Понякога съпругът ѝ дори не разбира какво се случва, защото половинката му продължава да се държи почти безупречно. Тя е прекрасна домакиня, изглежда по-добре, винаги е в добро настроение и има по-малко оплаквания. Дори самочувствието ѝ се повишава. И всичко това, защото вече не е толкова привързана към мъжа си и не се страхува да го загуби и защото е щастлива от новата си връзка. И тъй като там получава достатъчно от това, от което се нуждае, вече не е толкова зависима от съпруга си.

Редом с това обаче се появява и вината, която започва да изпитва към мъжа и децата си, както и страхът, че всички ще разберат за любовната ѝ афера. Двойнственият живот бързо изпива силите ѝ и тя отново се връща към нормалното си съществуване.

За какво ѝ е нужен на една омъжена жена любовник?

Изглежда, че този въпрос не се нуждае от обяснение. Но рано или късно, абсолютно всяка жена се замисля защо да не поживее за себе си и колко дълго може да отхвърля ухажването на някой Дон Жуан. Съществуват много причини за изневярата, включително и липсата на внимание. Определящият фактор обаче си остава сексът.

С времето отношенията между съпрузите стават скучни и дори ролевите игри спират да им носят удоволствие, пише jenata.blitz.bg. Мъжете много бързо свикват с партньорките си и спират да им правят комплименти и да задоволяват желанията им. А любовникът винаги се стреми да угоди на любимата си.

Общуването също е една от причините, които карат обвързаните дами да погледнат встрани. Приятните срещи с приятелки не могат да заменят удоволствието, което носи общуването с един мъж. Вкъщи разговорите винаги се въртят около проблеми, а разговор за любима книга или просто да поговорите на различни теми почти не се получава. Ако търсите някой, с когото да поговорите по други теми, които са важни за вас, той трябва да на вашето интелектуално ниво. Само тогава и на двамата ще ви е интересно, но има опасност и да се влюбите.

Смачканото самочувствие също може да подтикне една жена към изневяра. С годините брачен живот жената забравя за себе си и живее само заради семейството си. А появата на любовника я кара да си спомни за младостта и да помисли за себе си.

Това, че сте се омъжили и имате деца, не означава, че сте заточени в манастир и единствените ви задължения се свеждат до прането, чистенето, готвенето и бърсането на сополи. Не си заслужава непрекъснато да тормозите мъжа си и да го молите за ласки и любов. Обичайте се и ако нещо не ви устройва, не си мълчете и не се лишавайте от удоволствия.

Все пак преди да започнете нова връзка, е добре да помислите. Може просто да се налага да поговорите със законната си половинка и да разрешите всички проблеми.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *