Партньор на Проватон
 Мъжките реплики, които издават сексуално безсилие

Мъжките реплики, които издават сексуално безсилие

Сподели в

Ясно е, че многото приказки обикновено са празни и не значат кой знае какво. За съжаление, така се случва и в секса – който говори много, върши малко работа или… има малка работа, пише flagman.bg. Затова в леглото е по-добре да се действа, отколкото да се философства.

Ето кои са репликите, които могат да издадат, че един мъж не е чак толкова добър в леглото:

1. „От мен никоя не се е оплакала.“

Може и така да е, но това не означава, че е добър в леглото. Пък и повечето жени се опитват да бъдат тактични, защото знаят какво е за егото на мъжа да се оплачат от сексуалните му способности. Друг вариант пък е, напротив, доста жени да са се оплакали, но господинът да се опитва да убеди себе си и жената, че това не е така… В крайна сметка това си е чисто комплексарско поведение.

2. „Всеки знае, че порното не е като истинския секс.“

Не може да се отрече, че там нещата са доста преувеличени и всичко се свежда до самия акт, но тази фраза показва, че мъжът няма особена фантазия и умения в леглото и обикновено всичко се свежда до една поза в рамките на 5-6 минути и това според него си е върховно постижение. С една дума – бягайте!

3. „Повечето жени не харесват секса.“

Нищо подобно, по-скоро би трябвало да каже: „Повечето жени не харесват секса с мен“ и това е така по простата причина, че не знаят как да задоволят една жена. Надали ще успеят да задоволят и вас, така че по-добре не опитвайте.

4. „Всички жени са еднакви.“

Или подобни фрази със същия смисъл, които слагат всички представителки на нежния пол под общ знаменател.Това разкрива несигурност, ниско самочувствие, неспособност за нормално общуване с другия пол и, разбира се, никакви върховни постижения в секса. Като цяло не си заслужава да се занимавате с такъв озлобен индивид изобщо, без значение дали сексуално или чисто приятелски.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *