Партньор на Проватон
 Краят на Красимир Янков като политик и началото на “Шоуто на Краси”

Краят на Красимир Янков като политик и началото на “Шоуто на Краси”

Сподели в

В далечната 2003 година на една от кръглите маси организирани от БСП Провадия в Ламбова къща се появи едно младо, облечено с костюм, момче. Стана ясно, че тогавашния председател на младежкото БСП Варна Христо Боев беше взел със себе изгряващата политическа звезда Красимир Янков.

Кой да знае тогава, че разносвача на Каменница от Стара Загора има болните амбиции стъпквайки по раменете на хората, които са му помагали, да расте в политическата йерархия.

Няма да занимавам читателите ни отново с умишлените подли действия и номерца срещу неудобните му хора. За подлагането на “партийните му врагове” пред службите, организиране на скалъпени ибвинения в стил ДС и т.н.

И всъщност наистина порасна в политиката… но до вечния кандидат за поста председател на БСП. И стана за смях. На последния Конгрес му дадоха количка с документи, които са……обществено достъпни! А той влезе в обяснителен режим. Но вече никой не го слуша. Времето когато беше интересен мина!

До последно лъжейки, че ще свали Нинова и ще въздаде възмездие, увещаваше организациите от Дългопол, Долни чифлик, Ветрино и Провадия. Докато и те не видяха истинското му лице на заседанието на конгреса в София, където Янков открито застана да брани като “матрос на амбразурата” Борислав Гуцанов. Излезе наяве връзката му с човека срещу който уж воюваше и караше общинските организации също да воюват. Излезе наяве и колко избори са продали. Затова и Гуцанов няма да има дори пълномощно за регистрация на листата!

“Предател” – го е нарекъл един от последните му останали близки председатели на Общинска организация.

“От тогава Красимир Янков не е стъпвал в района” – споделя ядосано друг от последните му близки хора.

Не може да се отрече, че в БСП най – накрая случиха на лидер.

Не знам дали Борисов днес ще направи чистка в партията си, но Корнелия Нинова определено ще прочисти БСП от интриганти, подлеци, мръсници, правежи, надменни, продажни и други такива типажи с ехидни и фалшиви усмивки, какъвто е точно този жаден за власт “вече бивш младеж”.

На всички е ясно, че Янков никога няма да стане председател на БСП.

В областта освен организациите в Провадия и Ветрино няма кой да обръща внимание вече на високопарните му бръщолевения.

В Добрич откъдето влезе депутат не искат да го чуят (не само заради това, че никога не е провеждал приемен ден както му се полага).

С две думи Красимир Янков е АУТ.

На следващите парламентарни изборите няма да е кандидат за депутат. Може даже и портиер да не го вземат в БСП. И той го знае!

Остава му с тези циркове които прави, подобно на Марешки да си направи “Шоуто на Краси”.

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Очаквайте скоро за плановете на Филчо Филев и Анатоли Атанасов! И кои ще са кандидатите за кметове на Провадия!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *