Партньор на Проватон
 Известен наш музикант преби дъщеря си

Известен наш музикант преби дъщеря си

Сподели в

Известен български музикант се оказа насилник. За това разказва във Фейсбук съпругата му Албена Безовска. Тя признава, че е взела решение да изложи публично проблема с тромпетиста Генчо Въртовски, защото се страхува той да не повтори изстъпленията си отново.

Ето и покъртителния разказ, който тя публикува на стената си във фейсбук:

“За съжаление вече са намесени много хора (не от мен) и се налага да публикувам тези документи – ограничителната заповед, заради която Генчо Въртовски е изваден от апартамент и медицинското свидетелство, издадено около 30 минути след поредния акт на насилие върху една от дъщерите ни.

Бях на Витоша с Ани, когато сестра ѝ се обади, че баща ѝ е започнал да я обижда и заплашва, помоли час по-скоро да се приберем. Минути след това се обади отново, но чувахме само писъците ѝ и молбите ѝ да помощ, после той явно изби телефона от ръцете. Чули са ги съседката и синът ѝ, но не са реагирали. Как се прибрахме, не знам. Виолета беше смазана от преживяното. Още сънува кошмари. Два пъти постъпва в болница, отключила е автоимунно заболяване.

През 2018 г. , след подобна история, съдът издаде разпореждане на Генчо и предупреждение, че ако още веднъж си позволи насилие, ще има наказателно дело срещу него. Полицията го арестува за неизпълнение на това разпореждане, а съдът издаде ограничителна заповед, която той отказа да изпълни, полицията провери и се наложи да го изведе от жилището.

Той продължи да притеснява дъщерите ни, аз бях извън София и те смениха ключалките, за да не треперят постоянно. Няколко пъти му предложих да се разберем без съдилища, помолих го да ми остави малко време, за да намеря къде да се изнесем, за да може да се прибере в апартамента и да не нарушава заповедта. Два пъти ни спира тока, третия път го хванахме навреме. Ходи навсякъде, казва, че живее в гаража, който е на 10 метра от входа на блока и е в нарушение на ограничителната заповед, но не споменава въпросната заповед и долнопробните сцени на насилие, които през последните години станаха постоянни.

Логичният въпрос е защо сме го търпели. Близките ми знаят през какво преминах със сина ми, след това с баща ми, който не можа да понесе загубата на своя внук. Близките ми знаят, че работя до припадък, за да осигуря средства за децата си, защото баща им от години не им дава нищо, не е платил нито една такса за курс или за следването им. Близките ми знаят, че просто нямах сили да се занимавам с долнопробен лъжец, насилник и манипулатор. Не прилича на човека, когото може би познавате, нали!”

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *