Партньор на Проватон
 5 нива на комфорт във връзката, които НЕ искате да достигате

5 нива на комфорт във връзката, които НЕ искате да достигате

Сподели в

Какво наистина е нивото ви на комфорт във връзката ви? Ако е високо, вероятно проявявате склонност да се отпускате пред партньора си и да си позволявате да се появявате в неприличен вид, с не особено чиста коса, с развлечени дрехи или пък си позволявате да не пускате пералня цяла седмица.

Нивата на комфорт са много и различни. Някои двойки достигат доста далече в близостта помежду си.

Но не стигайте прекалено далече, защото може да прекрачите границите на допустимото. Вижте кои нива на комфорт е по-добре никога да не достигате и защо.

Да гледате партньора си как използва тоалетната

Освобождаването на течности и екскременти е напълно нормален природен процес, който присъства в живота на всеки човек. Това обаче не означава, че трябва да го правите достояние и за най-близките си хора. Някои хора се смущават дори да чуват интимните си половинки, докато са в банята, камо ли да ги виждат. Ако сте свикнали да пишкате на отворена врата е по-добре да обясните това на половинката си, за да няма недоразумения и смущения.

Не пръцкайте около партньора си

Освобождаването на газове е още една човещина, която обаче минава границите на приемливото. Много мъже се шегуват с това природно неудобство, което понякога се налага и го правят звучно, смеейки се. Но ако сте жена и го направите, не е много сигурно как ще бъде прието. Някои неща са предназначени да се случват само когато сте насаме със себе си.

Не споделяйте подробности за цикъла си

Мъжете се ужасяват от менструацията. Те си представят зловеща кървава касапница, която ако бъде онагледена с думи, ще ги накара да не ви пожелаят още дълго време.

Не се отказвайте от опитите да се впечатлявате един друг

Когато сте в дълга връзка и живеете заедно, желанието да се издокарате, за да впечатлите половинката си, намалява с времето. Познавате се толкова добре, че ви мързи да се обличате официално, да си организирате срещи навън за вечеря, просто защото сте преминали през този период. Колкото и близки да сте станали, не преустановявайте тази традиция. Тя поддържа пламъка във връзката.

Не гледайте други хора с похотлив интерес

Ако сте моногамна двойка, вероятно за единия партньор би представлявало проблем, а другият обръща страстен поглед към преминаващ покрай нещо секси обект. Дори да се чувствате сигурни в любовта на партньора си и да не влагате нищо в този поглед, не го правете. Заглеждането на други хора може да се превърне в проблем за връзката ви, особено ако не водите полигамен начин на живот.

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *