Партньор на Проватон
 Петър Николов за трагедията: Ако имате малко съвест, подайте оставки веднага

Петър Николов за трагедията: Ако имате малко съвест, подайте оставки веднага

Сподели в

Варненският топюрист избухна остро в социалните мрежи: Ако аз бях на мястото на родителите, бих взел една картечница и ще карам наред

 

Адвокат Петър Николов избухна яростно срещу отмяната на кметската забрана за автомобили в Морската градина. Това стана преди минути във фейсбук по повод трагедията с прегазената Радослава, на паркинг пред заведение в зеленото сърце на града.

 

Ето какво написа юристът:

 

“За детето в Морската, което е вероятно умишлено прегазено от румънеца, тази смърт няма да лежи на съвестта само на този изверг. Тази смърт трябва да тежи на съвестта на този съдия, който написа съдебното решение, с което се отмени заповедта на кмета за забрана да влизат автомобили, на тези, които обжалваха заповедта, както и на онези от общинския съвет, чиито физиономии приличат по-скоро на рецидивисти и олигофрени, отколкото на общински съветници и избраници на народа, и които откакто се помня игнорират и се подиграват с гражданите на Варна в пленарната зала и извън нея. Затова се стигна и до самозапалвания и сгазвания. Защото една групичка наглеци и селски тарикати, живеещи през целия си живот на наш гръб, тотално са се самозабравили къде и защо се намират. Че у тях няма морал, няма, онзи ден изгониха от сесията на общинския съвет с обиди и задявки майка на дете с увреждане, само защото те имаше дързостта да ги попита докога ще се ширят като дерибеи в общинските жилища, а тя ще чака 10 години като нуждаеща се. Неуважаеми изроди, ако имате малко съвест, веднага си подайте оставките. PS: Не искам да съм на мястото на родителите на това дете, защото просто бих взел една картечница и бих тръгнал да ви карам наред”.

Нова Варна

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *