Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 1 – 7 юли

Любовен хороскоп за 1 – 7 юли

Сподели в

Юли започва с повече любовна мотивация, с подкрепата на Венера, въпреки ретроградния Меркурий. Приоритет за представителите на различните зодии ще бъде постигането на емоционална сигурност. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако търсите романтика и страст, то това е вашата седмица, уважаеми Овни! Вашият владетел Марс ще навлезе в любовния ви сектор. Това означава, че ще имате късмет в създаването на нова любовна връзка. За някои от вас са възможни и среща и интимни моменти с бивш партньор. Като цяло не бива да се движите в миналото и да си спомняте за стари конфликти. Това важи и за тези от вас, които се намират в сериозна връзка. В края на седмицата Меркурий ще заеме ретроградна позиция в сектора на романтиката ви.

Телец

Както знаете, Меркурий ще премине в ретроградна фаза, а това означава, че ще трябва да научите някои уроци за любовта. Те ще бъдат свързани по някакъв начин с вашия дом и семейна ситуация. Обвързаните Телци ще обсъждат важни въпроси с половинката. Други ще искат да представят новата си половинка на семейството. Любовта невинаги е лесна, но винаги си струва.

Близнаци

Ако отскоро се срещате с някого, то ще имате прекрасни романтични възможности. Тази личност определено вижда стойността ви, възхищава се на талантите ви и ще направи така, че да ви го докаже. Дайте шанс на тези взаимоотношения, най-малкото, за да видите дали си заслужават вниманието ви. Не позволявайте миналите ви преживявания да повлияят на новите.

Рак

В първата седмица на юли може да се чувствате така, сякаш сте изправени пред пропаст. Слънчево затъмнение във вашия знак ще доведе до промяна в личната ви идентичност и близките ви отношения. Готови сте да привлечете правилните хора в живота ви. Венера се премества във вашия знак, помагайки ви да бъдете още по-привлекателни. Самотните представители на зодията може да очакват романтични възможности.

 

Лъв

Възможно е да има затишие и леко объркване в любовния ви живот. В случай, че нямате любов насреща, може да започнете да се съжалявате. Не се оставяйте в капана на негативните мисли. Използвайте времето, за да помислите какво бихте дали, когато се появи специалната личност в живота ви. Съсредоточете се върху преследването на всичките си други цели. Любовта ще дойде! Ако вече се намирате във връзка, ще се радвате на хармония с любимия човек.

Дева

Ако сте необвързани, може да благодарите на планетата на любовта Венера, която ще ви помогне да имате повече добри перспективи пред себе си. Възможно е да се случи нещо, което да ви накара да се чувствате изключително щастливи, ще остави във вас усещането за удовлетвореност. Обвързаните Деви ще бъдат въодушевени от нещо специално, което любимият човек ще направи за тях.

Везни

Уважаеми Везни, през първите дни на юли, ще почувствате прилив на енергия за повече удоволствия с приятели. Може да се появи сексуално желание, което ще ви обърка малко или много. Насладете се на моментите, но ако не сте привлечени от тази личност, внимавайте със смесените съобщения. Тези от вас, които вече имат любим човек до себе си, нека се отдадат на повече романтика, планетите ще ви го позволят.

Скорпион

Някои Скорпиони може да се окажат влюбени в личност, която приемат като за свой ментор, съветник. Изглежда, че и отсрещната страна не е безразлична към вас. Ако и двамата сте необвързани и привличането е взаимно, единственото, което може да ви спре е да мислите за някакъв вид възприемана граница. Дали вие не създавате пречките пред себе си? Ако е така, време е да помислите по въпроса.

 

Стрелец

Фантастична седмица очаква обвързаните Стрелци. Нивото на интимност, което споделяте, ще ви направи още по-емоционални и удовлетворяващи. В първите дни на юли ще бъдете уязвими да споделяте чувствата си. Венера ще допринесе за вашите удоволствия и това да се движите с лекота през любовта. Очаквайте положителни новини и за пари.

Козирог

Любов и нови взаимоотношения на хоризонта, благодарение на слънчевото затъмнение във вашия партньорски сектор и подкрепата на Венера. За обвързаните Козирози това означава едно по-светло начало. Открийте емоциите си и позволете на любимия човек да разкрие своите пред вас. Ако случайно се срещате с някого, взаимоотношенията ще продължават да се развиват хармонично.

Водолей

Конфликти и объркване може да се окажат управляващи любовта и връзката ви. От една страна ще бъдете мотивирани да разрешите проблемите с любимия човек. Марс ще ви напомни, че връзката ви с някого е най-важният ви приоритет. За съжаление ретроградният Меркурий може да създаде повече проблеми.

Риби

Самотни ли сте? Търсите ли любов? Ще усетите енергията на слънчевото затъмнение и Венера, което ще ви помогне да развиете взаимоотношенията си с нова личност. Но бъдете по-социални. За обвързаните Риби може да има приятна новина за бебе на път.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *