Партньор на Проватон
 Алтруистите правят повече секс

Алтруистите правят повече секс

Сподели в

Бъдете щедри, добри и състрадателни и ще правите повече секс от останалите, съветва в. “Метро”, позовавайки се на научно изследване. Според неговите резултати алтруистите се радват на по-активен сексуален живот.

Проучването опровергава наложилата се догма, че жените харесват повече лошите момчета. Напротив, любезните и отзивчивите мъже предизвикват по-голям сексуален апетит у партньорката според публикация в British Journal of Psychology, цитирана от “Дарик”.

Изследването обхванало 192 мъже и 105 жени, които били запитани какви благородни постъпки са извършили напоследък – даряване на кръв, заделяне на средства за благотворителност или даване на вещи на съседи. След това трябвало да попълнят формуляри за това колко секс са правили – както случаен, така и с отдавнашни партньори.

От получените данни станало видно, че колкото по-алтруистично се отнасяли хората към останалите, толкова по-желани били за противоположния пол. Мъжете, които редовно заделяли средства за благотворителност, се оказали с повече любовници, отколкото останалите.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *