Партньор на Проватон
 Знаци, че сте срещнали любов от минал живот

Знаци, че сте срещнали любов от минал живот

Сподели в

Вярвате ли в предишните животи? Независимо дали отговорът ви е положителен или не, ще се съгласите, че в живота си срещаме любовни партньори, с които имаме необяснима космическа връзка. Вижте няколко сигурни знака, че вече сте срещали любов от минал живот.

Чувствате се така, сякаш може да споделите с този човек всичко

Един от първите признаци, че човекът срещу вас е любов от минал живот, е че скоро след като сте го срещнали, вие ще се чувствате достатъчно комфортно да споделяте всичко. От най-големите ви страхове до най-големите си постижения, любимите си детски спомени. Няма да има тема, за която да се чувствате неудобно да обсъдите, също така ще се чувствате разбрани и приети.

Изпитвате силни емоции

Второто, което ще усетите с тази личност, която може би е ваша минала любов, са емоциите. Силни, променящи се, но не непременно тъжни, сърцераздирателни, депресиращи. Възможно е усещането в компанията на този човек да е за силно вълнение, изненада, спокойствие или еуфорична радост. Усещане, че не искате да загубите този човек от живота си.

Чувствате се себе си

Има два типа хора, които срещаме. Едните ни помагат да изградим себе си, насърчават и подкрепят нашите усилия. Но има и такива, които винаги ще се стремят да ни откъснат от мечтите ни, да провалят плановете ни. По какво да познаете, че сте срещнали любов от минал живот? Той/тя ще ви подкрепя, ще се чувствате повече себе си.

Телепатия

Нашата връзка и способности за общуване не са ограничени само от вербална комуникация. На едно по-дълбоко ниво, ние можем да си предаваме съобщения. Разбира се не с всеки човек. Това се дължи на една силна връзка, която ще продължи да съществува.

Веднага започвате да се чувствате комфортно

Когато започваме нова връзка, ни трябва време, за да се отпуснем в компанията на партньора си, а понякога не успяваме да се чувстваме напълно комфортно. Напасващата фаза може да не бъде толкова приятна, не и ако до себе си вече имаме любов от минал живот. Тогава се свързваме незабавно с него на емоционално и духовно ниво.

Губите представа за времето

Всеки път, когато сте в компанията на тази личност, сякаш губите представа за времето. Може да разговаряте с часове, създавайки своя реалност, а когато се налага да се разделите за малко, имате усещането, че са минали минути, а не часове.

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *