Партньор на Проватон
 Стратегията на Риана за баланс между работата и личното време

Стратегията на Риана за баланс между работата и личното време

Сподели в

Поп певицата Риана остава една от изпълнителките с най-натоварен работен график – освен с музика, тя се занимава и с бизнес, има и собствен моден  бранд Fenty.  В този контекст, Риана е възприела своя собствена стратегия за успешен баланс между работата и личния живот, така че да се чувства добре и в психологическо здраве, разказва “Бизнес Инсайдър”.

Риана е започнала да слага буквата “P” на календара върху дните, които планира да въведе като персонални, тоест личното време. Отбелязва го за периоди от по 2-3 дни.

Певицата започна да блокира работния си календар преди няколко години след като откри, че се чувства нещастна както в личен план, така и професионално.

“Едва през последните две години започнах да осъзнавам, че човек има нужда да отделя време за себе си, защото умственото му здраве зависи от това”, каза тя пред Interview Magazine. “Ако човек не е щастлив, той няма да бъде щастлив дори и да продължи да прави нещата, които обича да прави”, продължи Риана.

Тя сподели още, че отделянето на време за нея самата и семейството ѝ в Барбадос е подобрило психологическото ѝ здраве и съответно е увеличило желанието ѝ да работи.

“Никога не искам работата да се усеща като досада. Моята кариера е моя цел и никога не бива да се чувства като нещо друго, освен щастливо място”, каза още Риана. По думите ѝ е започнала да приема пазаруването в супермаркета или излизането на разходки като “голямо нещо”, което е важно, за да я поддържа фокусирана върху личния живот. Когато се е оказала щастлива извън работата си, това ѝ е позволило да открие повече радост в музиката си и бизнеса.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *