Партньор на Проватон
 Знаци, че сте срещнали вашата сексуална душа

Знаци, че сте срещнали вашата сексуална душа

Сподели в

Въпреки че в една връзка сексът не е всичко, ако в спалнята нещата не ни удовлетворяват, рано или късно ще започнат да се отразяват на взаимоотношенията ни. Както можем да срещнем своята сродна душа, може в живота ни да се появи и партньор, който да се окаже сексуалната ни душа. Дали вашият е такъв, вижте няколко знака.

Предпочитате времето заедно

Правите планове как да споделите времето заедно, кино, вечеря… но в крайна сметка предпочитате да си останете с любимия човек в леглото. Това е сигурен знак, че определено си пасвате интимно.

Той знае какво да прави без инструкции

Според психолози, сексуалната съвместимост е необходима за удовлетворение, а със сексуална половинка, удовлетворението е гаранция. Но дали партньорът ви е вашата сексуална половинка? Ако и двамата успеете с лекота да се синхронизирате в спалнята, знаете какво правите, какво ще се хареса на другия и удоволствието е взаимно, няма съмнение, че сте я открили.

Получавате комплименти

С партньора ви се допълвате като хубаво вино към елегантно ястие? А след интимни моменти в спалнята, той не е пестелив с комплиментите, може да разговаряте на тема секс без притеснения, да споделите желания, страхове или ако има нещо, което не ви допада. Не се съмнявайте, че сте открили вашата сексуална душа.

Никога не оставате разочаровани

Когато сте с любимия ви човек, всеки оргазъм, до който достигате е реален, изпълващ ви. Интимните моменти с него са гаранция, че ще получите това, от което се нуждае вашата сексуалност. Без претупване на сексуалната игра, без бързане, без егоизъм.

Всяко докосване е специално

Между вас химията се усеща на различни нива. Отдавате голямо значение на докосванията не само, когато става въпрос за секс. Нещо повече, не си представяте да не докоснете другия, защото това ви доставя удоволствие и ви кара да се усещате повече един друг. Не на последно място знаете как да използвате докосването.

Чувствате се на 100 процента комфортно, безопасно

Дамите, обикновено изпитваме някои притеснения относно физиката си, което малко или много нарушава нашето удоволствие в спалнята. Един от сигурните знаци, че сте срещнали вашата сексуална душа е, когато вие се чувствате комфортно, спокойни в това да споделите тялото си с него, без съмнения за вашата привлекателност.

Искате да опитвате нови неща заедно

Не във всяка двойка партньорите са склонни да опитват нови неща. Експериментите в секса трябва да носят удоволствие и на двете страни. Ако при вас е така, значи сте срещнали половинката, която ви съвпада или поне на сексуално ниво.

Другите усещат искрите помежду ви

Любовната химия, когато е силна, може да бъде усетена и от хората край вас. Ако вашите близки и приятели ви споделят, че има нещо специално между вас, бъдете сигурни, че сте намерили вашата сексуална половинка.

Нямате сексуални фантазии за други

Още един сигурен знак, че сте намерили това, което ви удовлетворява е, че в мислите ви няма място за друг, освен за него.

Снимки: iStock

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *