Партньор на Проватон
 5 съвета за успешен секс маратон

5 съвета за успешен секс маратон

Сподели в

Всеки тип секс си има своя чар. Понякога е вълнуващо да го направите набързо, само със смъкнати панталони или вдигната пола. Понякога пък е страхотно да си направите секс маратон, като истински гръцки богове. Но за всеки тип маратон е нужна подготовка.

Секс маратоните, които продължават с часове, са рядкост за повечето двойки. С тези съвети от Sexwell, насочени към мъжете, можете да се представите невероятно и да накарате партньорката си да си спомня за вас и това изживяване в продължение на месеци.

1. По-малко алкохол

Преди да се впуснете в секс маратон, внимавайте с пиенето. Едно-две питиета може и да ви отпуснат, но пък алкохолът е силен депресант и е много възможно вместо да ви даде сила, да ви докара сънливост или просто да попречи на ерекцията.

2. Повече тренировки

По време на маратона ще трябва да поддържате ерекцията си дълго, без да свършите прекалено бързо. Можете да контролирате стимулацията, която получавате, като сменяте различни пози. Ако започвате да губите ерекцията си, бързо сменете позата с такава, в която триенето е по-силно и проникването по-дълбоко. Същевременно, ако усещате обратното и сте готов да свършите, сменете с поза, която не би могла да ви доведе докрай. Ще ви отнеме време да свикнете да сменяте позицията си с лекота, контролирайки усещанията си, но все пак не забравяйте, че маратонът не винаги свършва с вашия оргазъм – просто си починете и се подгответе за нова атака.

3. Фокусирай се върху нейното удоволствие

Помислете за партньорката си и ѝ доставяйте удоволствие, докато се възстановявате – може да започнете с простичко гушкане и да стигнете до кунилингус, но и невинаги е нужно да е на чисто сексуална основа. Понякога е прекрасно просто да лежите до партньора си и да бъдете интимни – единственото важно в този случай е по никакъв начин да не заспивате.

4. Не забравяйте допълнителните атрибути

Единственото нещо, което може да ви ограничи по време на маратон е собственото ви въображение, така че грабвайте играчките – вибратори, шалчета за очи, белезници, камшици – всичко, което привлече вниманието ви и е част от вашите фантазии. Може да комбинирате секса с еротичен масаж. Сменяйте тактиките и избягвайте рутината.

5. Лубрикант… и то много от него!

На последно място, но никак маловажно, е това да имате лубрикант под ръка. Очевидно е, че по време дългия полов акт триенето е много силно и телесната температура се повишава, редом с това идва и сухотата, която може да провали удоволствието и на двама ви. Сухотата също може да доведе и до скъсване на презерватива. За да вървят нещата гладко и сигурно, е добре да имате висококачествен лубрикант. Проучете пазара добре, хубавите силиконови лубриканти може и да са малко по-скъпи, но пък са много по-качествени и ефектът им е много по траен от по-евтините им варианти на водна основа.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *