Партньор на Проватон
 Фестивал ще радва варненци с безплатни подаръци

Фестивал ще радва варненци с безплатни подаръци

Сподели в

Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови купи ще радват варненци и гостите на града на арт фестивала “Сръчко”. Зумба фитнесът ще се проведе на 6-ти и 7-ми юли от 19 часа и ще е с продължителност по 1 час. Тренировките ще бъдат водени от Ани, Андриана и Мануел от клуб “Макси Фит”.

Пилатес тренировката ще бъде водена от Мария Тонева и ще се проведе на 13-ти юли. Тя е международно сертифициран инструктор по Пилатес, Табата, HIIT, Personal rehab fitness training, Pilates rehabilitation. Тренировката ще се проведе от 10 часа, с продължителност 40 мин. Заниманията са уместни и полезни за мъже и жени от всякаква възраст, родители с деца.

На феста ще се проведе и медиация с тибетски звънкови купи. Тя ще бъде водена от Светлана Урумова. Дататая е 6-ти юли от 9 часа. Фините звуци на тибетските купи настройват на универсални вселенски честоти. По този начин се постигат: медитативно състояние по напълно естествен начин; дълбока релаксация и намаляване на стреса; баланс на чакрите; синхронизиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка. След тренировките треньорите ще са на разположение на всички желаещи да направят концултация с тях.

Арт фестивалът “Сръчко” ще се проведе в Приморския парк във Варна – между Морското казино и сцена “Раковина”. За 3-то поредно лято той ще радва варненци и гости на града от 5-ти до 18-ти юли. В него ще вземат участие над 100 майстори на ръчно изработени произведения на изкуството от България и чужбина. Те ще изработват на място с грънци за дома и градината. Посетителите ще се запознаят и с тайните на дърводелството. Гостите ще се докоснат и до тънкостите на тъкането.  Ще има и изложители с мед, бижута, натурална козметика, детски книжки, майстори на рисуването с къна.

Организаторите са подготвили и още много изненади за малки и големи. Представители на Варненския свободен университет – катедра “Информатика”, ще представят Scratch на всички желаещи, които ще се докоснат до тайните на средата за програмиране, в която се създават анимирани истории, интерактивни игри и сценарии за филми.

Клуб  FUNтазия ще запознаят родителите и децата с „Емоционална интелигентност и социално-емоционални компетенции. ОфисГруп България и Jolly ще предоставят през цялото време безплатен детски кът за всички малчугани и още много други интересни, любопитни и полезни неща.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *