Партньор на Проватон
 10 неща, за които не трябва да говорите на първа среща

10 неща, за които не трябва да говорите на първа среща

Сподели в

Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо неудобство от това на първа среща човекът срещу вас да не спре да говори за бившия или бившата си през цялата вечер. Ако определено искате да разкарате някого и нямате никакъв интерес към него, давайте – не спирайте да говорите за бившите си. Но ако харесвате човека, ако искате да откриете любовта и този път да се получи, опитайте се да не правите лошо впечатление още на първата среща. Има някои теми, които са далеч от подходящото в такива случаи. Избягвайте ги.

1. Някого, по когото си падате

Почти всеки е имал в живота си обект на чувства или влечения, с когото обаче нищо не се е получило. Често пъти такива хора остават в главата и сърцето ни задълго, защото ги идеализираме поради простата причина, че не сме имали възможността да имаме връзка с тях и да ги опознаем, за да се сблъскаме с негативните им черти. Тези образи остават в нас като копнеж, за който не можем да спрем да мислим и който изплува в трудни любовни моменти.

По никакъв начин недейте да говорите на тази тема, за да не си затворите потенциалната врата към сърцето на човека, с когото сте на среща.

2. Семейни проблеми

Всеки е напълно наясно, че семейства без проблеми не съществуват. Не ги афиширайте от самото начало. Ако е писано да имате връзка, човекът, с когото се срещате, ще разбере за тях така или иначе.

3. Предпочитания в спалнята

Освен ако не се интересувате само от физическата страна на срещите, не коментирайте още веднага предпочитанията си в леглото, бройката партньори, не разпитвайте по неделикатен начин събеседника си. Позволете си го, когато преминете към по-интимна фаза на общуването си.

4. Финансови въпроси

Ако заговорите за пари на първа среща, мъжът, с когото се срещате ще е повече от убеден, че сте златотърсачка, която не иска да си губи времето с бедняци и затова заговаря за финанси.

5. Срамни пиянски истории

Сигурни сме, че почти всеки има какво да разкаже на тази тема, но такива истории обикновено се разказват след известен период на опознаване, когато не биха били тълкувани по грешен начин.

6. Не говорете за бъдещето си заедно
Би било доста плашещо за партньора ви, както и доста неловко, ако заговорите за страхотното си общо бъдеще по-нататък. В очите му ще изглеждате отчаяни и вкопчени в някаква мечта, която няма нищо общо с реалността.
7. Полово предавани болести
Честността е хубаво нещо, особено ако вие сте носител на опасно заболяване, но изчакайте с признанието. Нека не е на първа среща. Спестете си трудния разговор, защото все пак от първа среща не може да сте сигурни, че ще има и втора.
8. Само за себе си
Ужасно лошо впечатление прави егоцентричното поведение на първа среща. Избягвайте да говорите само за себе си. Разпитвайте човека срещу вас, задавайте му въпроси, изслушвайте го и взимайте отношение към това, което споделя. Така ще се опознаете и ще поставите началото на една потенциална връзка. Ако постъпите по другия начин, със сигурност втора среща няма да има.
9. Странни навици
Понякога тези неща просто ни се изплъзват от устата. След това се питаме „защо, защо, по дяволите, го казах“, но е твърде късно. Когато сте нервни е много вероятно да изтърсите нещо неуместно. Опитайте се да се въздържите.
10. Бившите си
Няма значение дали ще говорите за бившия си или за всичките си бивши под някаква форма – не го правете. Това е най-лошата стратегия на първа среща. Ще дойде и подходящият момент за тези разговори, въпреки че не е задължително. Някои хора умишлено не се интересуват от миналото на партньорите си. Въпрос на разбиране.
Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *