Партньор на Проватон
 Нека клубното лято започне сега!

Нека клубното лято започне сега!

Сподели в

Лятото е време за трупане на слънчеви емоции и топли спомени, време за музика, парти, приятели, запознанства, приключения, време за купон и забавления.

Е, сезонът вече е открит! Нека партито започне сега! Четири бляскави уикенд събития в едни от най-популярните нощни клубове в страната дадоха началото на летния музикален и клубен сезон. Те се състояха както на Черноморието, отбелязвайки началото на сезона – във Варна и Слънчев бряг, така и в София и Пловдив.

Популярни български изпълнители и диджеи забавляваха събралите се близо 15 000 гости, сред които известни лица от артистичните среди, лайфстайл знаменитости, представители на медиите и бизнеса у нас.

Част от откриването на летния сезон бе и иновативното устройство glо на “Бритиш Американ Табако”, което нагрява тютюнаа не го гори и по този начин се отделят значително по-малко токсини в парата, която се образува. А устройството е достатъчно стилно, за да бъде в крак с летния ви стайлинг. Подобно на новите цветни и феерични рокли, шапките и чантите, glо вече е сред стилните аксесоари за сезона.

По време на клубните партита специална изненада от glo за потребителите на glo бе томбола и шанс за спечелване на посещение на кръг от Световния шампионат на Формула 1 за голямата награда на Великобритания през месец юли.

Нека клубното лято започне сега!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *