Партньор на Проватон
 Бодигардът на Карл Лагерфелд стана лице на бранда му

Бодигардът на Карл Лагерфелд стана лице на бранда му

Сподели в

Себастиен Жондо, който беше бодигард и дясна ръка на Карл Лагерфелд близо 20 години, ще представи пролетно-лятната мъжка колекция на бранда Karl Lagerfeld в графика на Pitti Uomo. Той стана лице на бранда на Карлкато изпълнителният му директор Пиер Паоло Риги каза, че Себастиен е перфектният човек за тази цел:

Себастиен винаги е бил един от най-важните хора от екипа на Карл. Той прекарваше почти всеки ден с него. Жондо има усет за стила на Карл и би могъл да го представи по-добре от всеки друг“, твърди Пиер.

На 13 юни ще бъдат представени 20 различни дизайни, вдъхновени от ежедневния стил на Себастиен.

Себастиен неведнъж е бил муза на Карл. Той среща Кайзера, когато е едва на 15 години и му помага за разтоварването на мебели, тъй като работи в компания, чийто частен клиент е именно Карл. През 1998 г. Жондо започва да работи за Лагерфелд като негов бодигард. Но Карл вижда повече потенциал в него и прекратява кариерата му на бодигард през 2013 г. Карл неведнъж го е изкарвал на подиума на Chanel, като го е включвал и в кампаниите си за мъжко облекло.

През 2018 г. Себастиен създаде първата си мъжка колекция забранда Karl Lagerfeldза която Лагерфелд му помага да събере свой екип, с който да реализира идеите си. Освен като дизайнер, сега Себастиен ще се прояви отново като модел, в името на своя легендарен покровител, с когото се разделихме през февруари тази година.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *