Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 10 – 16 юни

Любовен хороскоп за 10 – 16 юни

Сподели в

Седмицата ще започне с противопоставянето между Марс и Сатурн, което може да ни донесе някои любовни разочарования. Ще трябва да забавим темпото, да направим крачка назад и да преосмислим как да се движим напред в любовта по начина, по който ни се иска. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодията ще бъдат фокусирани върху изграждането на своите мечти. Поради това, любовта ще заеме второто място през тази седмица. Има причина да обърнете по-сериозно внимание на живота си. Какво ви подкрепя? Какво ви носи комфорт и сигурност? Корените ви твърди ли са или трябва да възстановите основата си от земята, за да сте сигурни, че нищо не може да ви унищожи? Тези въпроси за вашия вътрешен свят и кариера ще излязат на преден план.

Телец

Може да ви бъде трудно да се гледате очи в очи с любимия човек. Възможно е да има дилема, пред която да сте изправени и да осъзнаете, че с партньора може би не сте на една и съща страница, когато става въпрос за основните житейски философии, които се надявате да споделите. Това може да ви накара да се почувствате така, сякаш връзката ви е пред разпад. Не е изключено да потърсите съвет от приятел.

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията може да имат проблеми, когато става въпрос за финанси. Половинката ви може да иска да сложи спирачка на разходите и вижданията му свързани с разходи са много по-скромни в сравнение с вашите. От друга страна вие ще искате да се движите напред, да направите някои промени може би в дома. Опитайте се с партньора да се срещнете някъде по средата, за да няма разочарования.

Рак

Тази седмица ще имате желанието да не отлагате разрешаването на проблемите, тъй като Марс се движи бързо през вашия знак. Меркурий също е в знака Рак, помагайки ви лесно да комуникирате плановете си. Всичко това звучи идеално, но ако Сатурн, който сега е във вашия партньорски сектор, не се противопостави на Марс и Меркурий. Ще се почувствате така сякаш връзката ви е в застой. Може би не е лоша идея да спрете и да видите в дълбочина взаимоотношенията си.

 

Лъв

Юпитер, който се движи през вашия романтичен сектор, ще ви накара да се чувствате невероятно. Проблемът е, че понякога той може да бъде като сблъсък с реалността. Възможно е да има червен флаг, вероятно по отношение на финансите и вашия партньор, който ще предпочетете да се направите, че не забелязвате. Това определено не е добра идея.

Дева

Ще се почувствате така, сякаш любовта е блокирана. Сатурн е във вашия любовен сектор, което ще ви помогне да разберете какво точно искате или не искате в любовен план. Стандартите, които ще си зададете, ще определи тона за здравословна и пълноценна връзка. Въпреки това може да се окаже, че привличате човек, който не отговаря на тези стандарти.

Везни

Марс, владетелят на вашия партньорски сектор, ще бъде в перфектна позиция към Нептун, но не и към Сатурн. Това ще създаде една много сложна ситуация в любовния ви живот. От една страна, ще се чувствате подкрепени от партньора си, когато става въпрос за вашата работа. От друга страна, той или тя може да ви накара да се чувствате неспособни да се справите с въпроси свързани с връзката ви.

Скорпион

Скорпионите са едни от малкото представители на зодиака, които имат шанс за положителна любовна връзка. Ако сте необвързани, може да срещнете някого по време на пътуване, събитие, курс, семинар. Обвързаните Скорпиони ще се радват на хармония и романтика с любимия човек.

 

Стрелец

Възможно е с партньора да имате несъгласие, когато става въпрос за финанси, но за щастие ще има изход от тази ситуация. Тези от вас, които скоро са започнали връзка ще искат да представят половинката си на семейството или те да бъдат представени.

Козирог

Мотивацията е много що се отнася до любовния ви живот. Ще имате желанието да направите така, че всичко да е в хармония с любимия човек, да му окажете необходимата подкрепа. Хубавото е, че усещането за подкрепа ще е взаимно. Радвайте се на този положителен климат в любовта.

Водолей

Що се отнася до релакс, здравословен начин на живот, възможно е с любимия човек да имате разногласия. Единият от вас може да е готов да направи радикална промяна, която включва повече спорт, приключване с лош навик. Но за другия това не е на преден план и може да иска да саботира половинката си. Побързайте да поправите недоразуменията.

Риби

Мотивирани сте да дадете любов, но не се движите прекалено бързо с някого, с когото се срещате отскоро. Друга възможност е някой от близките ви приятели да се опита да ви „открадне“ половинката.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *