Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за юни 2019

Любовен хороскоп за юни 2019

Сподели в

Месец юни ще ни покани да открием любовта по нов начин. Няма да липсват трудности, ще се наложи и да овладеем своята емоционалност. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме любовния ни хороскоп за първия летен месец.

Овен

Месец юни е посветен на общуването, а Слънцето ви кани да предавате идеите си, докато Венера благоприятства добрата комуникация с партньора ви. През първия летен месец е важно да поддържате открит диалог, за да изразите своята загриженост, но и да изслушвате любимия човек. От вас зависи да вземете предвид някои неща, за да избегнете евентуални грешки, както и да внимавате с настроенията си. Не казвайте всичко, което минава през главата ви.

Телец

Венера ще ви окаже своята подкрепа, независимо дали сте обвързани или търсите нова любов. Можете да разчитате на тази необикновена планета, за да задоволите желанията си в любовния живот. Ще искате да споделяте, да разкривате себе си, да показвате емоциите, които изпитвате към определен човек, но няма да го правите директно.

Близнаци

До 22 юни Слънцето осветява вашия знак, докато Венера ще ви окаже своята подкрепа още в първите дни на месеца. Тази небесна комбинация ще повиши вашата сила на съблазняване и определено няма да останете незабелязани, уважаеми Близнаци. Възползвайте се от положителните вибрации и бъдете премерени във всеки ход, а не войнствено настроени. Вашето чувство за стратегия и естественото ви очарование, ще окажат влияние върху представителите на противоположния пол.

Рак

Представителите на зодия Рак ги очаква любовна пауза. Венера ще ви насърчи да погледнете към миналото, за да научите ценни уроци, за да осъзнаете къде се намирате и да помислите за това какво трябва да се подобри в любовния ви живот. Дори и да се впуснете в ново любовно приключение, то няма да се случи без да помислите добре върху него. Когато искате да споделите нещо с партньора си, опитайте се това да се случи по възможно най-добрия начин и без онази ви мания да контролирате всичко.

 

Лъв

През юни едва ли ще имате време да флиртувате или да търсите своята сродна душа. Юпитер подкрепя вашите желания и чувственост, насърчава срещите и лудориите, но имате твърде много работа, за да се радвате на тази сладост. Ще бъдете мобилизирани относно промени от професионален характер. Бъдете спокойни, действайте балансирано и ще завършите доволни месеца.

Дева

Девите ще се радват на успехи в професионален план, но тези от вас, които са необвързани ще са загрижени относно намирането на половинка. Каквито и да са плановете ви, дори и да има някого в живота ви, изградете ги на здрава основа и не мечтайте прекалено. Тези от вас, които са трайно обвързани е добре да се допитват до партньора си и да не налагат мнението си. Това е най-добрият начин да избегнете бъркотията и кавгите.

Везни

На Везните ще им се наложи да балансират през юни. Планетата на любовта Венера ви кани да развиете любовната си връзка или да повишите нивото на изискване. Няма начин да се задоволите с малко, и ще търсите партньор, който да отговаря на вашите очаквания. Не искайте невъзможното и слезте на земята. Успехът ви зависи от това да не си мислите, че всичко ви е позволено, от това да погледнете реално на нещата, а не да търсите несъществуващи неща.

Скорпион

Още в първите дни на новия месец Венера ще повиши вашата възприемчивост. В съюз със Слънцето, вашата сексуалност ще се повиши и вие ще имате желанието да споделите вашите страсти. Очаква ви благоприятен период, така че се възползвайте от него. Възможно е обаче да се впуснете в приключение, което не се знае дали ще приключи благоприятно за вас. Помислете преди да последвате вашите желания.

 

Стрелец

Ако има някого, който е привлякъл вниманието ви, звездите ви съветват да направите първата крачка, но преди това ще трябва да помислите конструктивно. Дали няма да има разочарования, каква цена ще трябва да платите? За обвързаните стрелци, месецът ще е благоприятен, ако не премълчават пред партньора си нещата, които не им допадат. В противен случай ще се натрупа напрежение, което може да се прояви по не толкова добър начин.

Козирог

Венера ще ви помогне да комуникирате гладко, но това не значи, че няма да положите известни усилия. Ще ви се иска да налагате мнението си, но ще трябва да намерите и начин да смекчите думите си. Гледайте на връзката ви като на кауза, по която работите заедно с половинката си, зачитайки мнението на другия. Ако сте разумни ще успеете да се предпазите от недоразумения и да се радвате на един спокоен любовен месец.

Водолей

Любовни победи за Водолеите през юни! Чар и изключителна сила на съблазняване, любов и удоволствия ще ви предложи новият месец. Но бъдете внимателни с разходите и нереалистичните обещания.

През юни ще е важно да дистанцирате любовния ви живот от роднините, за да не настъпи бъркотия.

Риби

Имате активи, уважаеми Риби, за да поддържате хармонията в дома и да подобрите живота си и този на близките си. Използвайте благоприятното влияние на Венера, за да изгладите недоразуменията. Възможни са трудности в общуването с половинката, които ще ви направят по-агресивни. Всичко това може само да усложни взаимоотношенията. Намерете начин да го избегнете.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *