Партньор на Проватон
 Тренировки, игри и музика на открито за младежите във Варна на 1 и 2 юни

Тренировки, игри и музика на открито за младежите във Варна на 1 и 2 юни

Сподели в

Програмата започва в 10:30 ч. и през двата дни

На 1 и 2 юни младежите от град Варна ще имат възможност да посетят безплатния мини-фест “Щък тук-там” на две локации в града. Първото събитие е в Деня на детето – на 1-ви юни в парк “Аспарухово”, а второто – на 2-ри юни в Скейт парк Младост. Програмата започва в 10:30 ч. и през двата дни.

Посетителите на “Щък тук-там” ще имат възможност да се включат в безплатни уроци по скейтборд и кънки, тренировки по джаги, уъркшоп по рисуване на графити, както и във всякакви дейности на открито. Освен това и през двата дни на фестивала ще има още музика, игри и младежка информация. Посетителите ще могат да научат как да се включат в актуални програми и проекти за доброволчество, стажове, и обучения както в страната, така и в чужбина.

“Щък тук-там” е част от “Бъди доброволец! Промени света!” – проект по програма Европейски корпус за солидарност. Освен във Варна, през следващите месеци фестивалът ще гостува на още 4 града в страната. Координатор на проекта и организатор на събитията е младежката неправителствена организация Сдружение ЗА ТЕБ. Партньори и съ-организатори са редица неправителствени, образователни и спортни организации от града, Сдружение “Варна – Европейска младежка столица 2017, Хале3, Икономически университет Варна, Фондация СОС – семейства в риск. Младежкият фестивал се провежда с подкрепата на Община Варна.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *