Партньор на Проватон
 Знаци, че връзката ви преминава на следващ етап

Знаци, че връзката ви преминава на следващ етап

Сподели в

Всяка нова връзка започва по различен начин. С някои партньори се усещаме още в самото начало, с други ни трябва време, а с трети – твърде бързо разбираме, че нямаме химия. Кои са знаците, които могат да ви подскажат, че преминавате на следващо ниво?

Имате безкрайни теми, на които да разговаряте

Може да имате привличане към някого, но с времето да се окаже, че почти нямате допирни точки. От друга страна, знак че взаимоотношенията ви преминават на следващ етап е фактът, че с любимия човек може да разговаряте продължително време на теми, които ви вълнуват, разговорите ви са приятни. Това показва и доколко вие сте съвместими един с друг.

Имате си ваши шеги и се чувствате като най-добри приятели

Може би всеки би искал в лицето на партньора си да вижда и най-добър приятел. Когато с човека до себе си сте склонни да споделяте всичко от ежедневния живот, дори и когато сте на разстояние, умеете да се шегувате по ваш си начин, усещате силна връзка помежду ви, това е ясен знак, че връзката ви се движи в правилна посока.

Според проучване, направено от Университета във Ванкувър, двойките, които смятат, че половинката им е най-добрият им приятел, имат по-високи нива на щастие и удовлетворение в сравнение с тези, които не са толкова близки.

Смятате, че неговите/нейните досадни навици са сладки

Всеки има своите лоши навици и няма как да не разкрием своите или да не забележим тези на партньора ни. Ако искаме да създадем дълготрайна връзка не бива да забравяме за компромисите. Приемането и дори намирането за забавни досадните навици на половинката ни е ясен знак за взаимоотношения, които се развиват.

В дома му/ѝ има ваши вещи

Когато една връзка напредва е съвсем нормално в дома на партньора ви да има ваши вещи като бельо, четка за зъби и т. н. Малкият акт на оставянето им може да има много дълбоко символично значение. Може да не означава непременно, че планирате да заживеете под един покрив, но е показател, че взаимоотношенията ви са нещо повече от секс.

Не искате да прекарвате нощите разделени

Да прекарваш всяка нощ в прегръдките на любимия човек е прекрасно. Докато връзката се развива и все още не сте заживели заедно, разделите вечер ви карат да се чувствате тъжни.

Според проучвания, двойките, които са свикнали да прекарват по-голямата част от времето си заедно, могат да страдат от тревожност от раздяла, когато трябва да се разделят по някаква причина. Също така може да страдат от лека депресия и безсъние.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *