Партньор на Проватон
 Михаил Билалов, Ана Вълчанова, Николай Урумов днес в “Прощалната вечеря” във Варна

Михаил Билалов, Ана Вълчанова, Николай Урумов днес в “Прощалната вечеря” във Варна

Сподели в

“Защо отиваме на вечери, на които всъщност не ни се ходи? Защо се виждаме с приятели, които вече не чувстваме близки? По навик? От благовъзпитаност? От малодушие?” – тези въпроси поставя комедията “Прощалната вечеря”, която можем да гледаме днес във Варна, напомня Moreto.net.
Интелектуалната комедия за съзряването, търсенето на простота в отношенията и невъзможността да се сбогуваме с миналото ще започне в 19.30 часа, в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Пиесата на дуото – Александър дьо Ла Пателиер и Матийо Делапорт е режисирана от Здравко Митков.
Опиянени от идеята да изчистят приятелския си кръг, Пиер и Клотилд Льокьор решават да организират прощална вечеря за свой приятел – най-добрата форма на „развод с приятели – призраци”. Първи в списъка от стари и ненужни приятели се оказва Антоан Роайе. И въпреки че Пиер и Клодилд стриктно спазват идеалния сценарий за прощална вечеря, приготвяйки любимата храна и музика на Антоан, бутилка вино от годината на раждането му, плюс всички ненужни подаръци от него, вечерята далеч не протича така идеално, какъвто е бил замисълът…

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *