Партньор на Проватон
 Ето кои жени правят по-качествен секс

Ето кои жени правят по-качествен секс

Сподели в

Цели 63% от жените над 45 г. винаги получават оргазъм по време на секс

Жените на средна възраст имат по-добър интимен живот в сравнение с по-младите от тях. Въпреки че по-рядко правят секс, той е по-качествен, показват данните от проучване на фирма във Великобритания, произвеждаща секс играчки.

В проучването са участвали 2100 дами на възраст между 18 и 70 години. Те попълвали анкета с въпроси за това колко често правят секс, доволни ли са, искат ли нещо да подобрят.

Според резултатите 39% от жените на възраст между 18 и 25 години, правят секс двойно повече пъти в сравнение с по-възрастните от тях, пише struma.bg. От друга страна тези на средна възраст посочват, че интимните им контакти се свеждат до два пъти седмично.

Общо 36% от по-младите жени са отговорили, че винаги получават оргазъм по време на полов акт, докато при жените над 45 години процентът е доста по-висок – цели 63%. В същата възрастова група 14% от участничките оценяват нивото на интимно щастие с 10/10.

Едва 11% от жените под 25-годишна възраст са доволни на 100% от ласките в леглото. По-възрастните жени са категорични, че сексуалният им живот е по-задоволителен, защото след 40-годишна възраст имат семейство, хубава работа и са по-спокойни.

Междувременно близо 50% от по-младите жени признават, че сексът ги прави по-самоуверени и не могат да се задоволят само с два пъти седмично.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *