Партньор на Проватон
 5 зодии, които все се влюбват в лоши момчета

5 зодии, които все се влюбват в лоши момчета

Сподели в

Влюбването е чувство, над което обикновено нямаме контрол. Някаква невидима притегателна сила ни тласка към някого, понякога и към човек, за когото разумът ни казва, че не е подходящ, но сърцето е на друго мнение.

Ако по някаква причина все се влюбвате в лоши момчета, за които знаете, че не са добра партия, може да е от зодията ви. Някои зодиакални знаци имат удивителната способност да се влюбват именно в лошите момчета, което обаче невинаги е лошо, стига да сте готови да посрещнете такава връзка с цялата ѝ бурност.

Ето кои са тези зодии:

Овен

Като хора, които обожават предизвикателствата, Овните жадуват за лоши момчета. Дори да знаят, че това, което ще последва, надали е в положителна за тях посока, те не се спират пред нищо. Неподходящите момчета непрекъснато присъстват в живота им. Лудориите, които вършат в компанията на такива мъже кара жените Овен да се отдават изцяло на страстта без да разсъждават в дълбочина.

Овните харесват предизвикателството да се справят с такива лоши момчета. Опитват се да превъзпитават, направляват, диктуват. Колкото по-опърничав е един мъж, толкова по-сладка е победата за жената Овен. Това повишава адреналина и страстта ѝ.

Близнаци

Близнаците харесват лошите момчета, защото са вълнуващи и различни от останалите. Скуката и рутината са двете неща, които убиват тотално страстта у Близнаците, както и мотивацията им да продължат връзката. Ето защо интересът им към неподходящите мъже е толкова голям. Той просто подсказва, че на хоризонта се задава непредвидима буря и това ги привлича.

Обикновено много добре знаят как ще приключат нещата. Това обаче не ги спира да се впускат отново и отново в такива връзки.

Скорпион

Жените Скорпион са от онези зодиакални знаци, които нарочно се стремят към мъже, с които знаят, че не могат да имат нормална връзка. Нещо отвътре ги кара да правят съзнателен грешен избор и това им харесва. Желанието да се срещат с лоши момчета е един от тези избори.

 

Част от Скорпионите харесват тръпката да бъдеш с някого, който нарушава правилата, не му пука и не се съобразява с нищо. Колкото по-рискуваща е една връзка, толкова по-привлекателна е за Скорпиона. Загуба на интерес за тази зодия означава загуба на любов.

Стрелец

Стрелецът се самоопределя като смел и приключенски настроен зодиакален знак. Жените от тази зодия не само, че желаят лоши момчета, но са и също толкова непоколебими и авантюристични, за да им подражават тотално. Това е една от най-приключенските зодии, които не понасят скуката и еднообразието.

Стрелците обичат да са известни, популярни и много харесвани. Да предпочитат светлините на прожекторите, а опасните връзки им носят именно това. С колкото по-интересни хора се обгради Стрелецът, толкова по-жив се чувства.

Водолей

Водолеят е привлечен от всеки, който изглежда и се държи различно. Ако сте лошо момче с необуздано излъчване, което знае какво иска и то определено няма нищо общо със статуквото, определено ще привлечете интереса на жената Водолей.

Нарушаването на правилата е сред специалитетите на Водолея. Тази зодия обожава неизвестното, интересното, вълнуващото.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *