Партньор на Проватон
 Кандидатите на ВМРО във Варна: Ще браним българските интереси в ЕС(СНИМКИ)

Кандидатите на ВМРО във Варна: Ще браним българските интереси в ЕС(СНИМКИ)

Сподели в

Да представят своите приоритети в надпреварата за Европарламента снощи във Варна бяха кандидатите от ВМРО – Българско национално движение – водачът на листата Ангел Джамбазки, ген. Димитър Шивиков и Андрей Слабаков. Специален гост, на концерта на Илия Лукаов, организиран от воеводите, бе лидерът на партията, Красимир Каракачанов
С ваша помощ на 26 май ще продължим да браним България и българските интереси. Това каза във Варна вчера водачът на листата на патриотите от ВМРО БНД, Ангел Джамбазки. Той заедно с други представители на листата за кандидатите за европейски парламент бяха специални гости на концерта на Илия Луков на входа на Морската градина. Специален гост на концерта беше и лидеръг на воеводите, вицепремиер и министър на отбраната,  Красимир Каракачанов.
По думите му ВМРО на предстоящите избори ще се бори за ЕС съставен от суверенни и равноправни държави. Но това няма да стане с безлични депутати и еврочиновници, а с бойци като кандидатите от листата на ВМРО. Според Каракачанов в последните години Евросъюза налага политики, които унищожават нормалните държави.
Ние не желаем да бъдат потъпквани изконните ни християнски и семейни ценности, не желаем и не сме канили хиляди мигранти на територията на страната ни, не искаме да променяме културата си , защото това е нашата ценност, каза още той. И припомни, че  на 26 българите не бива да се отдават на внушения, че евроизборите нямат значение, а да пратят в европарламента хора, които наистина ще бранят интересите на страната.
Пет години бранихме интересите на България, и с ваша помощ на 26 май ще продължим да го правим, каза водача на листата Ангел Джамбазки. Той припомни битките, които България води  и ще продължава да води – срещу плана Макрон, срещу двойните стандарти, както и основната битка за повишаването на доходите на българите.
На 26 май ние не просто отиваме на европейски избори. Ние отиваме, за да покажем, да заявим, българското родолюбие и патриотизъм в наше лице. Ние обединяваме хората. Няма по-голяма коалиция от българския патриотизъм. Няма по-силен извор на патриотизъм от тази листа, която ние Ви представяме, с всичките лица, които виждаме в нея. Напред и нагоре, да живее България, заяви пред варненци Ангел Джамбазки.
Заради нас има ограда по границата с Турция. Заради нас има политика на нулева миграция. Заради нас няма пакт за миграция. Заради нас няма Истанбулска конвенция. Заради нас се отвориха и темите за двойните стандарти в храните и за възстановяване на отбранителните способности на Българската армия. Всичко това е част от нашата национална кауза, каза пред симпатизанти Ангел Джамбазки.
Аз съм режисьор и съм от гражданската квота в листата, но като такъв искам да променя филма наречен “Европейски съюз” Трябва да се променят слабите актьори в този филм, каза във Варна режисьора и кандидат за евродепутат, Андрей Слабаков. Това е битка с опита да бъдат подменени нашите ценности, каза още той.

За ген. Димитър Шивиков на първо място са българските интереси, а после всичко останало.

Ние браним България както от вътрешни посегателства, така и от външни. Тоест тези от нас, които бъдат изпратени в Европейския парламент, които избере българският народ, ще защитават само и единствено интересите на страната ни. Защото това заслужава нашият народ, категоричен бе Шивиков.
Десетки варненци се включиха инициативата най-дългото хоро по време на концерта на Илия Луков и танцьорите от “Шарена гайда”

ПП ВМРО-БНД е с номер 3 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *