Партньор на Проватон
 “Атака” връчи стипендии и на младежи в Бургас

“Атака” връчи стипендии и на младежи в Бургас

Сподели в

Младият водач на евролистата на”Атака” д-р Георги Димов посочи, че у нас основните проблеми са демография и доходи

 

Трима студенти в Бургас получиха стипендии от “Атака”. Те бяха връчени от председателя на партията Волен Сидеров и водача на евролистата на “Атака” д-р Георги Димов. С помощта младежите ще продължат образованието си.

 

„В Бургас партия “Атака”прави това, което и в цялата страна. Помагаме на млади хора, които искат да учат и да останат в България – това е нашата идея, това е нашата кауза”, каза лидерът Волен Сидеров и уточни, че цялата листа на “Атака” с №14 е от млади хора, избрани от зрителите на АЛФА ТВ. По думите му „Политическа академия” е бил успешен експеримент, с който “Атака” реално показа как може демократично да се подрежда листа, без партийната централа да се налага. Посъветва и другите партии да приемат този модел. „Ние ще продължим така, ще го пробваме и при други избори. Оставяме хората да избират, те да посочват”, увери Сидеров.

 

Младият водач на евролистата на”Атака” д-р Георги Димов посочи, че у нас основните проблеми са демография и доходи. „Обезлюдяване на цели райони извън София, младите хора напускат страната, за да работят в чужбина за повече пари и то не по специалността си. В България здравото християнско семейство вече е разбито. Бабата и дядото гледат внуците, родителите се мъчат зад граница”.

 

 

Д-р Димов напомни, че “Атака”, за разлика от останалите партии, които правят скъпи и шумни концерти, входира призив към председателя на Еврокомисията Юнкер за еднаква минимална заплата във всички страни – членки на ЕС. По думите му това ще върне младите българи обратно в България. Кандидатът за евродепутат призова всичките партии в България, вместо да правят скъпи кампании, да бъдат така морални да подкрепят младите да се развиват у нас.

 

Второкурсничката Дарина, която учи бизнес информационни системи, благодари на “Атака” за стипендията и сподели, че ще остане в България.

 

„Инициативата на партия “Атака” не само че ми харесва, но съм и приятно изненадан, че се мисли за нас, младите”, сподели Антон, който учи компютърно администриране на софтуерни приложения. Детелина, която изучава компютърни системи и технологии, благодари за стипендията и пожела инициативата на партията да продължи.

 

“Атака” помогна за образованието на младежи още в Плевен, Русе, Велико Търново, Варна, Пазарджик, Стара Загора и Ботевград.

 

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *