Партньор на Проватон
 Акция “Жълти стотинки” ще се проведе във Варна на 1 юни

Акция “Жълти стотинки” ще се проведе във Варна на 1 юни

Сподели в

Акция “Жълти стотинки” ще се проведе във Варна на 1 юни, научи Varna24.bg. Ето какво съобщават организаторите:

На 1 юни златните монети пригответе и в Морска градина Варна до Слънчевия часовник се отзовете, жълта стотинка пуснете и децата в Хасково, щастливи направете! 

На най-чистия и искрен празник от 10:00 до 22:00 часа вие ще може да предадете събраните стотинки на открития ни целодневен пункт точно до Слънчев часовник на входа на Морска градина. Ще имате възможност да се запознаете с лицата зад каузата в нашия морски град, да научите повече за събраните средства и къде отиват те вече 12 поредна година, както и да се сдобиете с информация как и Вие Добри човече може да вземете участие! 

За всеки участник в кампанията сме подготвили официални грамоти и докато предавате вашите стотинки ще имате възможност да вземете участие и в малката ни работилничка – креативни игри и интересни задачки-закачки, разбира се с награди.

Молим събраните стотинки да бъдат разделени. За повече информация: 0882 066 306 или 0894704795.

Ако всеки човек заделя дори само по 30 стотинки на ден, за 30 дни ще е събрал 9 лева. За година – 108 лв. Ако дори само 500 души съберат толкова, за година сумата ще е почти 55 000 лв. Колкото беше сумата, събрана от акцията през 2017. Сега умножете тази сума по 2,3 или дори 4 и повече пъти…

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *