Партньор на Проватон
 “Най-сладкия ден” с още повече изненади за десетото си издание

“Най-сладкия ден” с още повече изненади за десетото си издание

Сподели в

Безброй изненади са подготвили организаторите за 10-годишния юбилей на детския и младежки културен форум „Най-сладкия ден“. Това е сериозен повод за почерпка, затова, цял ден ще се раздават балони, ще има безплатни дегустации на сладоледи, торти, сладкиши и бонбони за децата от публиката.

Форумът ще представи множество творчески работилници за приложно творчество, уърк шопове, в които малките посетители ще участват в конкурси и състезания с предметни награди и лакомства.

Програмата на целодневния концерт е изпъстрена с песни и танци, демонстрации по айкидо, вокални изпълнения на млади поп и джаз таланти, ще се лее народна музика, ще се наслаждаваме на оперни изпълнения, спортен рокендрол, хип хоп и стрийт денс, а в края на деня ще има изпълнения по класическа китара, ще свирят рок банди.

В рамките на събитието традиционно се провеждат две томболи, за които са осигурени много награди, между които – ваучери за летни лагери, разходка с корабче, образователни енциклопедии, раници, топки, играчки и ученически пособия.

Това, което прави истински щастливи и организаторите и публиката, са вкусно декорираните със сладолед детски муцунки, надяждането със шоколадови шишчета, неподправения смях и искрящите от радост детски очи.

Затова този празник е толкова цветен, толкова чакан и така забавен! Затова „Най-сладкият ден” се превърна в най-мащабната публична проява за деца и младежи във Варна.

Десетото, юбилейно издание ще се проведе на 25 май /събота/, от 10 до 20 ч. отново пред централния вход на Морската градина. Всички малчугани са поканени да дойдат, облечени с костюми на приказни герои, за да направим празника още по-шарен и вълнуващ.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *