Партньор на Проватон
 Семейни игри в Морската градина на Варна за втори път

Семейни игри в Морската градина на Варна за втори път

Сподели в

Второто издание на игрите „Варна играе“ ще се проведе в края на този месец, съобщават организаторите от СНЦ Асоциация Биомрежа. Желаещите да се включат семейства с деца могат да направят това на 25 май от 11 до 15 часа. Мястото е районът между Морското казино и сцена „Раковина“. Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Варна и е част от спортните инициативи на Варна – Европейски град на спорта 2019 г. Водещ ще бъде Биляна Стоева.

„Варна играе” е част от националната кампания „България играе“. Това е програма, разработена от психолози и инструктори, която включва игри от спортен и ментален характер, както и уникални ретро адаптации. Целта на програмата е да сплоти българското семейство, неговите членове да действат като екип, както и да призове българите към активно движение и здравословен начин на живот.

Тъй като всеки участник е важен на старта ще получи уникален номер за участие. Част от планираните игри са лагерни колички, семеен волейбол, плуване във въздуха или семейно пазаруване, катапулти, семейно ски бягане, семейна щафета с вода, властелинът на пръстена, кокили, Вилхелм Тел. Съдействие и помощ ще оказват аниматори, ще има и томболи с награди. Участието е безплатно.

Снимка: Facebook

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *