Партньор на Проватон
 Палитра на здравето

Палитра на здравето

Сподели в

11 вида билки и подправки за всекидневното ви меню

Според американския нутриционист Нанси Уолдек от Центъра за превенция и лечение на онкоболни Cancer Wellness at Piedmont изключително важно за болните от рак е да използват 11 вида билки и подправки във всекидневното си меню.

Сред тях са кориандър заради съдържанието на желязо и фитонутриенти, куркума заради противовъзпалителните свойства, люти чушки заради капсаицина, който ускорява метаболизма.

След тях по полезен ефект са чесън, канела, джинджифил, босилек, магданоз, прясна мента, розмарин и лют червен пипер.

Повече на www.piedmontcancerwellness.org

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *