Партньор на Проватон
 Ангел Джамбазки пя в ефир за новородената си дъщеря Биляна

Ангел Джамбазки пя в ефир за новородената си дъщеря Биляна

Сподели в

Водачът на листата на ВМРО за евровота Ангел Джамбазки разкри в интервю за bTV, че наскоро му се е родила дъщеря, но не иска да афишира своето щастие.

 

Името на момиченцето, което се е появило на бял свят през януари, е Биляна. Затова и в ефир Джамбазки изпя песента „Охридското езеро” в чест на дъщеря си.

 

“Няма да позволя на никого да използва това дете в предизборната кампания”, заяви категорично водачът на листата на ВМРО. Той посочи, че прави това признание във връзка с фалшивите новини, които се появяват в последно време за него.

 

“Ако видя някой да рови с мръсни пръсти, да навлиза в лично пространство, ще събуди дивия глиган в мен”, закани се 40-годишният политик.

 

Ангел Джамбазки сподели още, че преди да влезе в политиката е работил като продавач на вестници, бил е пицар и е карал трабант. Допълни, че няма любима пица и не иска да готви. Спомни си и как е премонтирал покриви и е лял бетон в студентските си години. Той отрече публикациите, че си е купил недвижим имот извън България и сподели, че едно от любимите му занимания е да прави походи в планината.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *