Партньор на Проватон
 Победителка от “Мюзик Айдъл” оглавява журито на конкурс за млади изпълнители

Победителка от “Мюзик Айдъл” оглавява журито на конкурс за млади изпълнители

Сподели в

Ясно е журито на XIII издание на Националния конкурс за млади изпълнители “Морско конче”, който ще се проведе във Варна на 22 и 23 юни. Оценяващата комисия ще бъде с председател Маги Джанаварова. Певицата е победител в музикалното шоу “Мюзик Айдъл”. Тя ще дойде в морската столица заедно с доц. Алис Боварян, която е била неин преподавател в НМА “Панчо Владигеров”.

Доц. Боварян влиза в ролята и на почетен председател на конкурса, чийто организатор е ЦПЛР – Общински детски комплекс, Варна. Маестро Нелко Коларов и композиторът Доно Цветков са другите две големи имена, които ще журират участниците. Те ще се състезават в три категории. Изпълнителите ще бъдат разделени в няколко възрастови групи. “Целта на конкурса е да открива млади талантливи изпълнители, да съхранява и популяризира най-добрите образци на българската популярна песен”, заяви Георги Кючуков, преподавател в ОДК – Варна.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

  • Пълна трагедия е журито тази година! Изключително разочароващи избори, липса на музикален вкус, както и липса на преподавателски и поведенчески усет към децата-участници! Много НИСКО ниво на конкурса тази година , за съжаление ! ПРОПАСТ между талантливите деца и безхаберното жури!СРАМОТА!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *