Партньор на Проватон
 Стартира подготовката за фестивала на Модата и красотата 2019

Стартира подготовката за фестивала на Модата и красотата 2019

Сподели в

Започна организацията на дванадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата 2019. Събитието ще се проведе на 27 и 28 юни в лятната градина на комплекс Морско Казино – Варна, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

image_014Екипът на агенция Vip Fashion Group – продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

image_003В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Габриела Кирова – МИС БЪЛГАРИЯ 2016. В събитието ще вземат участие най–добрите модели на морската ни столица, сред които Михаела Йорданова/ Мис Варна 2018/, Моника Драгнева / Мис Варна 2017/, Марина Димитрова / Мис варна 2015/ и специалният гост на формата – носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011г – Ива Атанасова.

image_006Стайлинга на моделите е поверен в ръцете на екипа на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на модния форум са Боби Решовски и Веселин Тончев.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *