Партньор на Проватон
 Как да го побъркате от възбуда с устни

Как да го побъркате от възбуда с устни

Сподели в

С “правилната” целувка можете да заплените човек и да му дадете правилното послание за по-нататъшни действия

Ако все още мислите, че целувките означават по-малко за мъжа, отколкото за жената, значи много грешите. Трябва да знаете къде да целунете избрания от вас мъж и как да останете в паметта му за дълго време и да го накарате да се връща отново и отново при вас.

Според психолозите целувката е вид сигнал, който говори за вашите чувства и намерения по отношение на партньора ви. С “правилната” целувка можете да заплените човек и да му дадете правилното послание за по-нататъшни действия. Познавайки смисъла и техниката на целувките, вие сами ще бъдете изненадани от реакцията на вашия спътник. Ето къде и как да го правите:

Устните

Рецепторите на устните и езика при мъжете са не по-малко чувствителни, отколкото при жените, така че докосването им предизвиква много чувства. Целувката по устните е израз на различна степен на любов, нежност, доверие, желание за интимност. Мимолетна целувка по устните може да бъде намек към човека за нещо повече или да му даде усещането, че го обичат и чакат.

Ушите

Това е една от най-ерогенните части на мъжкото тяло. Целувка в ухото никога няма да остане незабелязана от мъж и със сигурност ще остави в паметта му приятно впечатление. Обърнете внимание, че ухото е изключително чувствителен орган, а правилното докосване може да предизвика вълнение и по-нататъшно решително действие от негова страна, тъй като то е директно намек за интимна близост. Ако сте готови за това, тогава няма да е излишно да държите езика си по ръба на ухото му, а леко похапване на „мекичката част” може да докара човека ви до лудост.

Челото

Много мъже са големи деца, които просто се нуждаят от грижите и подкрепата на жените. Целувка по челото казва само, че сте готови да го защитите, да му подарите топлина, да се превърнете в опора за него. Най-често целувката на челото е свързана с родителската грижа, поради което може инстинктивно да доведе човека при теб в труден момент или да сподели интимните си тайни.

Носът

Целувка по носа – това е преди всичко израз на доверие и любов към партньора, това означава дълбока обич към човека. А контактът с носовете е доста интимен процес, който иначе се нарича „ескимоска целувка”.

Въздушна целувка

Подходяща е, когато имате малко познания за мъжа, но искате да покажете мераците си и да привлечете вниманието, което търсите от него. Такава целувка се смята за флирт и не ви задължава с нищо, служи само като сигнал за по-нататъшни действия от страна на човека.

Бузата

Добър вариант, ако все още не сте решили колко силни чувства изпитвате към човека. Целувка по бузата може да му подскаже вашето желание да поддържате приятелски отношения или пък да бъде началото на нещо по-голямо. Във всеки случай, такава целувка ще ви даде топлина и благодарност.

Целувка отзад

Целуването по гръбнака е нещо, което ще даде на човека голямо удоволствие и ще му позволи да се отпусне до вас. Той ще помни това чувство дълго време и вие ще останете в неговата памет като онази, с която му е било добре.

Слабините

Не е тайна, че целувките в тази интимна част на тялото предизвикват удоволствие и силна възбуда у мъжете. Вашият партньор ще оцени този вид ласка, а привързаността му към вас ще стане по-силна. Въпреки това, ако не ви харесва, винаги има възможност да целувате любовника си по устните, за да покажете любовта и предаността си.

Винаги е добре да знаете къде да целунете човек, да му покажете чувствата си или да го накарате да се чувства желан. Но не забравяйте, че всичко е чисто индивидуално и по-добре отново да попитате партньора си за неговите чувства и предпочитания, отколкото да влезете в неприятна ситуация и за двама ви, съветва jenata.blitz.bg.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *