Партньор на Проватон
 Ръководство за разтърсващ секс в колата

Ръководство за разтърсващ секс в колата

Сподели в

Момичета, не отричайте – поне един път сте правили секс в кола. А ако наистина не сте, то тогава не казвайте, че не се е случвало да ви се прииска. Подобно страстно изживяване определено си струва по ред причини и не трябва да се срамувате, ако сте го правили или сте си мислели да го направите. Тясното пространство прави всичко толкова по-вълнуващо и някак по-интимно.

Опасността да бъдете „хванати в крачка“ също повдига градуса на страстта, както и самата идея, че го правите извън леглото. Но разбира се, сексът в кола си има своите особености.

Ето кои са най-важните неща, които трябва да знаете, за да имате наистина незабравимо изживяване:

1. Не го правете, когато сте в движение

Така. След като знаете, че не е добра идея да го правите през деня на публично място, сега трябва да изясним и следващия въпрос. Не се опитвайте да правите каквото и да било, когато някой от вас двамата шофира. Никога. Не излагайте себе си и половинката на риск, проявете търпение и паркирайте на тъмно и по-скрито място. Не рискувайте служителите на реда да ви видят, защото последствията могат да бъдат неприятни.

https://www.instagram.com/p/BgEofOtl-O8/?utm_source=ig_embed

2. Използвайте повече лубрикант

Обикновено сексът в кола е спонтанен и бързо се пристъпва към същинското действие, което означава, че може би няма да имате толкова много време да се отпуснете напълно. Затова се въоръжете с лубрикант, усещането ще бъде далеч по-приятно. Това ще ви помогне да опитате и повече пози.

3. Носете рокля или пола

Колкото по-малко дрехи имате за събличане, толкова по-добре. Освен това роклята или полата са чудесни опции, ако не искате да махате всичко от себе си и все пак да останете облечени. Когато го правите на място, достъпно за повече хора, това е добра идея, защото ще можете бързо да се прикриете.

https://www.instagram.com/p/Br2caTwB51v/?utm_source=ig_embed

4. Не забравяйте за френската любов

Тя е най-доброто начало. Имате много опции как да застанете и определено ви препоръчваме да опитате. Може дори да пристъпите и към 69, ако имате достатъчно място.

5. Защо да не си вземете играчки

Можете да заложите на всички секс аксесоари, които използвате и в леглото. Действайте смело!

https://www.instagram.com/p/BgIybTVhmuF/?utm_source=ig_embed

6. Поиграйте си с температурата в колата

Ако колата има отопление на седалките, може да го пуснете. Може да редувате отоплението с охлаждане, температурата на въздуха влияе изключително много върху изживяването. Ако редувате топло със студено, кожата ви ще стане още по-чувствителна.

7. Потанцувайте му

Седнете в скута му и направете няколко секси движения, имате достатъчно място. Дори и на предната седалка можете да се хванете за кормилото и да потанцувате на половинката си.

8. Тази поза е най-подходяща

Става дума за позата „лъжичка“, която можете да заемете на задната седалка. Освен това шансът да ви забележат случайни минувачи намалява, защото сте добре прикрити.

9. Пуснете музика

О, да, ако пуснете музиката силно, усещането ще стане наистина разтърсващо. Колата ще започне леко да вибрира и това ще допринесе за страстното изживяване. Музиката винаги помага на човек да се отпусне, а точно това ви трябва в този момент. Какъв партньор е той? Формата на устните го издава! Изневерих му, когато всичко вече беше свършило Защо да откажете секс по време на страстната седмица?

10. Не сваляйте прозорците

Оставете прозорците вдигнати, за да бъде още по-горещо. Няма нищо по-секси от запотените стъкла.

11. Ако сте в наистина палаво настроение…

Излезте от колата. Разбира се, за тази цел трябва да сте напълно сигурни, че никой няма да ви види. Можете да опитате кучешката поза, като се подпрете на предния или задния капак.

Вече сте заредени с достатъчно идеи и можете да пристъпите към действие!
https://woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *