Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за май

Любовен хороскоп за май

Сподели в

Май месец ще ни донесе както положителни събития в любовта, така и напрежение и разногласия. Финансовото състояние донякъде ще окаже влияние върху взаимоотношенията. Повече за това какво ви очаква, вижте в месечния любовен хороскоп.

Овен

Май месец ще донесе радост на онези Овни, които търсят своята половинка, а също и за тези, които имат добре установени връзки. За да избегнете недоразуменията не забравяйте за чувствеността. Бъдете импулсивни, изненадващи. Експериментите в спалнята ще създадат атмосфера на хармония и истинско щастие. Отдайте се на повече забавления с любимия човек. В края на месеца не са изключени конфликти. Внимавайте с взаимните обвинения. Понякога е по-добре да отговорите с мълчание.

Телец

Събитията в любовта ще се случват по начина, по който сте искали. Ще се нуждаете от разнообразие, затова не се колебайте да споделите вашите фантазии с половинката си. За някои представители на зодията не са изключени съмнения относно лоялността на партньора им. Ако решите да промените нещо в личния си живот, то най-вероятно ще се случи в края на май. В същото време вие сте много склонни към романтика и сантименталност. А това от своя страна означава, че е малко вероятно да останете сами задълго.

Близнаци

Май ще бъде щастлив за вас по отношение на любовта, затова се насладете на положителните вибрации. Изключенията ще бъдат за онези от вас, около които има някакви тайни. В края на пролетния месец връзката с любимия човек ще стане по-емоционална. Възможно е и да проявите силна ревност и раздразнителност.

Рак

Промените в любовния ви живот са възможни, както и непредвиденият ход на събитията. Но всичко това най-вероятно ще се случи на емоционално ниво. Периодът е благоприятен за освежаване на дома. Тъй като няма да липсват напрежения, много е важно да намерите общ език с любимите ви хора. За някои Раци краят на месеца ще е началото на нов любовен период. Важно е да знаете, че всички събития, които са започнали сега, ще имат за вас съдбовен характер. Връзката с любимия човек ще бъде по-емоционална.

 

Лъв

За самотните Лъвове, положителните промени сякаш се бавеха досега. Но през май обстоятелствата са доста благоприятни. Търсите своята сродна душа, своя идеал? Има шанс да ги срещнете. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка е добре да обърнат повече внимание на любимия човек и децата. Не забравяйте за романтиката, тя е важна.

Дева

Любимият човек ще се нуждае от вашите слова, с които да докажете чувствата си към него. Първата половина на месеца е подходяща за пътувания, забавления. Вашите усилия ще бъдат оценени. Семейството и бракът изискват отдаденост и отговорност. Опитайте се да спазвате обещанията си. Това ще се отрази положително на връзката ви. Тъй като не са изключени разногласия, опитайте се да контролирате емоциите си.

Везни

През първата половина на май, Везните ще трябва да работят усилено за разрешаване на проблемите с партньора. Основният източник на конфликти може да бъде липсата на финанси. В края на месеца е добре да не проявявате ревност. За да не влошите нещата е добре да бъдете по-сдържани и да сте готови да комуникирате. Въпреки критичните моменти, щастливи мигове няма да липсват. Ако сърцето ви все още не е дадено на никого, ще има възможност това да се промени. Бъдете инициативни и поканете щастието в живота си.

Скорпион

Май ще бъде един тест за вас. Насочете енергията си към организиране на почивка, а не позволявайте на притесненията да контролират живота ви. В края на месеца, за някои представители на зодията ще настъпи радикална промяна на фронта на любовта. Самотните сърца имат чудесна възможност да намерят своята половинка. Краят на пролетта обещава да бъде вълнуващ и романтичен.

 

Стрелец

Стрелците е малко вероятно да изпитат разочарование през този месец. Сигурни сте в себе си, готови сте да осъществите своите мечти. Чувствайте се свободни да дадете свобода на своите емоции този месец. Любимият човек ще го оцени. Правете си малки изненади, организирайте си романтични вечери. Откритостта само ще заздрави връзката ви, постигайки повече хармония.

Козирог

Любовни победи за Козирозите. Вие ще пишете вашия семеен сценарий. Ще се радвате на стабилност и всичко ще върви по план. Въпреки това, при някои представители на зодията, които имат дългогодишни взаимоотношения, не са изключени съмнения за изневяра. Втората половина на май ще ви изправи пред събития, които ще са тест за любовния ви живот. Позицията на Венера и Сатурн предполага, че съществуваща връзка може да бъде на ръба на разпад.

Водолей

Водолеите ще преосмислят много неща във връзката си. Възможно е да има бурни моменти, но в крайна сметка ще получите това, което сте искали. Като цяло, в очакване на лятото в любовните взаимоотношения, всичко ще бъде много добре. Венера ще ви окаже своята подкрепа. Май е подходящ период за започване на любовна връзка. Отдайте се на хубавите моменти, така ще привлечете още повече от тях в живота си.

Риби

Настроението ви ще бъде романтично и авантюристично. Партньорът ще подкрепи вашите желания и стремежи. Позицията на Венера ви обещава вниманието на противоположния пол. Но бъдете внимателни, двойните игри няма да ви донесат нищо добро.

Втората половина на май ще може да укрепите вече установените взаимоотношения, но внимавайте с крайностите в любовта, за да избегнете кавгите.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *