Партньор на Проватон
 Флиртове и срещи за Стрелците през май

Флиртове и срещи за Стрелците през май

Сподели в

Везни –Май за Везните ще бъде доста активен период. Ще бъдете по-решителни, но и ще сте склонни да рискувате. Все пак е по-добре да избягвате приключенията и прекомерния риск. Опозицията Марс и Юпитер на 5 май ще ви затрудни в договарянето на важни проекти. Ще срещнете разногласия с преговарящите относно финансирането и разпределението на очакваните приходи. Ще бъдете принудени да направите отстъпки и компромиси. Меркурий ще влезе в знака Телец на 6 май и ще ви даде възможност да се организирате по-добре в решаването на ключовите проблеми. На 16 май Марс ще премине в знака Рак и в сектора на вашата работа и кариера, което ще увеличи натоварването и напрежението. Това ще изисква от вас да полагате повече усилия и да се изправяте пред различни трудни обстоятелства, които ще ви поставят в стресови условия. Избягвайте конфликти с началниците си. Венера, която минава през сектора на партньорството, ще направи квадратура със Сатурн на 7 май. Между вас и вашият партньор могат да се появят разногласия и да се появи емоционално охлаждане. Ще имате впечатлението, че всички очакват да посрещнете техните нужди и желания, докато никой не обръща внимание на вас и вашите потребности. През първата половина на месеца ще се появи желание за нови впечатления, независимо дали сте във връзка или свободни. В съществуващите вече взаимоотношения потърсете компромиси, опитайте нещо ново (включително в интимната сфера), правете нещата заедно – всичко това ще допринесе за повече хармония. В средата на май Венера ще направи секстил с Марс, при което вашият партньор може да ви изненада със съвместно уикенд пътуване, където ще можете да се посветите един на друг. През втората половина на май съществуващите взаимоотношения могат да бъдат променени, трансформирани и дори преустановени, ако вече са остарели. Свободните представители на знака ще получат възможност за започване на нова хармонична връзка.

Скорпион – През май ще имате повече смелост и решителност при вземането на решения. В същото време позицията на планетите показва, че типичните Скорпиони трябва да избягват прекомерния риск, особено през първата половина на месеца, когато ще бъдете по-активни в работата и кариерата. Вероятно ще се появят нови работни идеи. Ще изпитате известни трудности с хората в непосредствена близост с вас поради ретроградното движение на Сатурн и Плутон. Елиминирайте негативните мисли, че другите ви мислят само лошото и чакат да се провалите. Има хора, които дори да не очаквате, ще ви подкрепят при всякакви обстоятелства. Венера, управителката на вашия сектор на любовта ще направи квадратура със Сатурн на 7 май и ще доведе до охлаждане във връзката с партньора ви. Ще затрудни разбирателството и няма да успеете да се споразумеете за важни неща. Ще можете да избягате от неприятности благодарение на хармоничния аспект на Венера с Марс на 14 май, който ще засили вашата страст помежду ви. Влизането във Венера във вашия сектор на любовта и брака в средата на май и ще ви донесе повече хармония и приятни моменти с любимия човек. Ще въведете нещо ново във вашата връзка и това ще я обнови. Вашият партньор ще бъде по-стабилен, весел и нежен. Втората половина на месеца ще донесе повече хармония в съществуващите взаимоотношения, ще добави желание за експериментиране и промяна на „пейзажа”.Това време е обещаващо за свободните представители на знака. Голяма е вероятността да възникне служебен любовен роман, така че бъдете внимателни и тактични.

Стрелец – През май ще положите много усилия, за да направите живота си по-удобен, по-приятен, а резултатите ще бъдат забележими до края на периода. В работата през първата половина на месеца по-често използвайте силните си страни. Това е време, когато можете да изпъкнете сред колегите си и по-лесно да спечелите уважение от подчинените или началниците си. Поемете отговорността за работата върху себе си и я изпълнявайте възможно най-точно. Това ще ви помогне да създадете предпоставки за кариерния си растеж. През втората половина на месеца не се страхувайте да се справяте със сложните задачи, сега по-лесно ще намерите тяхното решение. През третата десетдневка Марс ще преминава през сектора на общуването. Желанието ви да бъдете винаги прави и да защитавате позициите си може да доведе до противоречия и влизане в безсмислени спорове и конфликти. Опозицията на Марс и Юпитер в началото на май ще предизвика сериозни разногласия с любимия човек. И двамата ще сте подвластни на настроението, ще променяте нагласите и мненията си и няма да успеете да се споразумеете за най-обикновените неща. Като цяло любовният ви живот през май е изпълнен с невероятен потенциал. До 15 май Венера транзитира през вашия сектор на любовта и можете да се възползвате максимално от тази позиция. На 9 май планетата на любовта ще бъде в идеална позиция към Юпитер и мнозина ще могат да се почувстват сякаш са си купили печеливш билет от лотарията на любовта. За свободните представители на знака, втората половина на май обещава повече комуникация, срещи и флирт. Нови запознанства по това време са възможни по време на работа, както и чрез кореспонденция.
https://woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *